2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
نه داروهامو قطع نکردم  تا وقتی دارو میخورم پریود نمیشم؟  ۳ روز درمیون آمپول پروژسترون دا ...

بله گلم تازمانیکه  دارو دارین پری نمیشین بعد قطع دارو تا یک هفته نهایت پری میشن.

ان شاءالله مثبت باشه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی ...

ممنون عزیزم که منم یادمیکنید یک دنیا ارزش داره برام

الهی همه عزیزانم حاجت رواشن به حق بابا الحوائج موسی بن جعفر.  اللهم صل علی محمد و آل محمد 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها کسی هست راهنمایی کنه من از دیروز ظهر هیچی نتونستم بخورم حالت تهوع و معده درد دارم الان دیگه ا ...

عزیزم داروی خاصی جز دمیترون که نمیدن اما بری بهتره چون فشارتم پایین بود یک سروم میزنن صعف نداشته باشی اقلا. اما این حالتها نشانه رشد خوب نی نی هست به امید خدا

نمیدونم به خدا از صبح مثل جنازه افتادم رو تخت فقط ناله میکنم  چیزی هم نمیتونم بخورم توان از جا ...

تا وقتی تو رختخواب هستی تیکه نون خالی یا نون خشک بزار دهنت ی نیم‌ساعت بعد بلند شو یچیزی بخور.سعی کن آبکی یا همون مایعات نخوری 

من خودم نزدیک بندرعباسم .بعد ذخیره تخمدانم خیلی پایینه .دودهم نمیدونم برم تهران اهدایی بگیرم یا برم ...

عزیزم خشاوی فکر کنم داره.اما عزیزی مطمئنم که رابط داره بچه‌ها گرفتن.همه باردارن منم رفتم عزیزی که اهدایی بگیرم بارابط حرف زدم گفت بریم پیش دکتر ببین چی میگه اما عزیزی گفت ی بسته جنین داری.اول اونو انتقال بده نگرفت بیا اهدایی که خدا خواست گرفت

حتی گفتم امیدی ندارم جنینام پوچن گفت کارت جنینت اینو نمیگه ومن انرژی صرف جنین نمیکنم چون ظاهراً کیفیت عالیه

عزیزی بیشتر رو رحم گیر میده.میگه رحم خوب باشه جنین cمیگیره

خشاوی خبره باتجربه اس

سه تا دکتر ای وی افی داریم که اول دوسالی دستیار خشاوی

میشن.

الان کلنیک بزرگ مختص خودش زده بنام رویان گمبرون

تا وقتی تو رختخواب هستی تیکه نون خالی یا نون خشک بزار دهنت ی نیم‌ساعت بعد بلند شو یچیزی بخور.سعی کن ...

اره نون خشک گرفتم از صبح نون خشک می‌خوردم 

آدامس نعنایی امتحان کردم یکم بهتر شدم تونستم چندقاشق غذا بخورم خداروشکر ولی مدام آدامس دهنمه تاثیر خوبی داشت

عزیزم داروی خاصی جز دمیترون که نمیدن اما بری بهتره چون فشارتم پایین بود یک سروم میزنن صعف نداشته باش ...

یکم خداروشکر بهتر شدم تونستم غذا بخورم چند قاشق

آدامس نعنایی به دادم رسید 

ان شاالله خدا خودش برام حفظش کنه. من درداشو تحمل میکنم 🤲

😘پناه بر خدا عزیزم.مرسی از اینکه وقت گذاشتی با حرفات دلم رو خوش کردی خوشحال شدم

😘😘😘😘😘

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان گلم امروز پنجشنبه بود 

اگه براتون مقدوره یه صلوات یا فاتحه برای شادی روح مادر بزرگم بخونید🖤🥀

دل مامانم اینا خونه💔😞 یه اتفاقاتی افتاده که خیلی ناراحتن

امروز خیلی گریه کرد

من امشب مهمون دعوت کردم کل داییام با خانواده و مامانم

مامانم تو خونمونم خیلی گریه کرد ، بماند که سر خاک خودشو هلاک کرد

عمم مثل خواهره براش ، اونم یه مشکلات دیگه داره که مربوط به همین موضوعاته اونم امشب باهام درد دل کرد و گریه🥺

کاش این غما تموم شن من تحمل ناراحتی کسی رو ندارم خیلی بهم میریزم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی مهربون. تا شنبه ببینم نتیجه تست چی می‌شه 💜

انشالله همونیه که میخوای 😍😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیز دلم      ایشاله تو هم بهترین ها برات اتفاق بیافته گلم

🥹

الهه جونم با نینی گلت واسم دعا کن کارام به مشکل نخوره بتونم یه نینی بیارم تو زندگیم

دلم داره واسش پر پر میزنه زود بیاد تو خونم🥺

راستش انقد همیشه کارام پیچ میخورد ، میترسم این موضوع ام همینجوری بشه☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون سند ازدواج خواهر منم گم شده بود فکر کنم ۵ سال پیش رفت همون دفترخونه که عقد کرده بودن دوبار ...

🤪🤪🤪 خدارو شکر بعد از اینکه اینجا اعلام کردم بابام گفت پیدا شده

دیگه نگران این موضوع نیستم😎😌

1
5
10
15
20
25
30
35
40