2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
عزیز دلم انشالله این ۱۲ که میری همه چیز عالی باشه برات😍🧿

😘پناه بر خدا عزیزم.مرسی از اینکه وقت گذاشتی با حرفات دلم رو خوش کردی خوشحال شدم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
خوبی اینجا اینه که هیچ کس منتی به سر آدم نمیذاره بعد به رو نمیاره .به رو نمیکوبه

دقیقا خاهر همینه تازه قضاوتم نمیشی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربوووونت برم عزیزم❤️😘😘 لطف تون همیشه شامل حالم شده. ب خدا از خواهر هم برام مهربون تر و با محبتتر ...

قربونت برم میدونم چقد تو این گرما راه دور امدن سخته ولی سرنوشت ما با سختی عجین شده انگاری 

ان شاالله همه چیز برات مثل اب خوردن رد میشه و میره ❤ 

سلام دوستان. امروز تست دادم ۶۸۰ شد بتام ولی شنبه باید تکرار کنم. چون مطمین بودم منفی هستم این بارم، ...

خیالت تخت تخت تکون نخورده، من اینقد فعالیت داشتم هیچیش نشد

حق داری با اینکه مشکلات زندگی نداشتم فقط‌ فکر ودغدغه ی ی زنو داشتم که خدای نفر سومی نیاد تو زندگی از ...

خداروشکر که نتیجشو‌دیدی انشالا بچه هات بسلامتی به دنیا بیان خاهر !برا منم دعا کن خیلی خستم از این مشکلان

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنونم به یادم بودی گلم     نه خداروشکر خوب بود خیالم خیلی راحت شد ، البته استراحت مطلقم ه ...

خوب کاری کردی عزیزم. ایشالا ابن چند هفته همه به خوبی و خوشی بگذره خیالت کمی راحت بشه. هرچند که والد بودن هیییچوقت خیال راحتی برای آدم نمیزاره. پدر مادر زاده شدن برای استرس و نگرانی فرزند. خدا حفظ کنه همه بچه ها را

مرسی عزیزم 😘  دعا کن واسم معدم آروم بگیره از صبح هیچی نخوردم الان با کیک و شیرینی عسل خودمو ی ...

نه گلم کاملآ ارثی نیست منم کسی ویار نداشته تو خانواده

ما هزارتا قرص دارو خوردی دیگه معده کشش مسخره بازی ویارو نداره 😀😀

نه گلم کاملآ ارثی نیست منم کسی ویار نداشته تو خانواده ما هزارتا قرص دارو خوردی دیگه معده کشش مسخره ...

نمیدونم به خدا از صبح مثل جنازه افتادم رو تخت فقط ناله میکنم  چیزی هم نمیتونم بخورم توان از جا بلندشم ندارم چشام همش سیاهی میره

حتما خاهرم حتما دعات میکنم !من جات بودم خیلی امیدوا بودم چون مثبت شدی کاش منم یه بار مثبت میشدم تو ا ...

توگوگل بزن

نوازدمتولدشده بیمارستان ابوالفضل کاشمربعد۱۰ سال(برای پارساله)

یکیم نوزادمتولدشده درلامرد بعد۲۵سال، دقیق نمیدونم برای کی هست

فیلماشون توگوگله هردوتاشون برادل دردرفتن بیمارستان اونجافهمیدن دردزایمانه

به همسرش میگن برولباس بخرزنت داره زایمان میکنه

میگه شوخی نکنید زن من بچه دارنمیشه

بعدصدای قلب بچه رومیزارن

زن وشوهرباهم زارمیزنن مادربزرگه گریه میکنه 

۹ماه نمیدونستن باردارن

هردونازایی داشتن

خداتالحظه اخربارداری بچشونوخفظ کردوسورپرایزکرد

خدابخوادکارنشدنداره

خدایابه امیدخودت🌺