2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

بچه ها کسی هست راهنمایی کنه من از دیروز ظهر هیچی نتونستم بخورم حالت تهوع و معده درد دارم الان دیگه از تهوع دارم میمیرم صبح هم چندلقمه خوردم بالا آوردم برم دکتر عمومی دارو چیزی داره که حالمو بهتر کنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی به حق حضرت ابراهم که امتحان سختی رو قبول شد خدا امتحانت تموم کنه و به زودی زندگیتو نجات بده 🤲 ...

ممنونم خاهره مهربونم🌺خدا خیرت بده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خداروشکر سحر جان خیلی خوشحال شدم که به سلامتی خطر رفع شده ان شاالله به موقع دخترای نازتو بغل بگیری خ ...

سلام عزیزم خوبی شما 17 رفتین پیش دکتر زرنانی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزدلم دلم گرفت از حرفت انشالله به حق این شب عیدی به زودی خدا دامنت رو با فرزندان سالم و صالح و ب ...

ممنون خاهره خوبم انشالا قسمت خودتم بشه بزودی ببخشید ناراحتتون کردم🌺🌷

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربون دل شکسته ت عزیزم الهی خدا با معجزه دست و دامنت رو سبز کنه

ممنون عزیزدلم !خدانکنه خاهره مهربونم خدا انشالا هرچی دوس داری بهش برسی و جوجه نازتو برات حفظ کنه خاهرم !خدا خیرت بده خاهرم

میشی نیاز جان باور کن روزهای شادی در انتظارته بقران قسم منم فکر میکردم کارم تمومه دیگه.از سن ۳۳تا ۴ ...

به خدا قسم اترین جان شده برام یه آرزوی محال میدونم خدا بخاد هرچی ممکنه ولی ازبس انتظار کشیدم ازبس تو این راه سختی کشیدم از یه طرف تو زندگی بدبختی کشیدم دیگه برام شده یه آرزوی محال و دست نیافتنی !میدونم خدا قادره ولی میگم مگه میشه من به این ارزو برسم !منفی شدن مکرر خاهرم هم باعث شده ناامیدتر بشم هرچند مشکلات منو خاهرم با هم فرق داره ولی خب روحیه مو ضعیف کرده

ممنون خاهره خوبم انشالا قسمت خودتم بشه بزودی ببخشید ناراحتتون کردم🌺🌷

این حرفا چیه عزیزم 

خوب کردی گفتی دلت سبک شد

انشاالله خدا یه چندقلو قسمتت کنه که جبران این همه سختی بشه

😍😍😍 وای طوطیا جونم تبریک میگم مهربونم انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه💞 انشالله مانع ای ن ...

سلام مهربونم خوبی 

والا ما حضوری نرفتیم زنگ زدیم که مراحلش چیه چیکار کنیم گفت شما فعلا فقط داخل سایت ثبت نام کنید و مدارک رو بارگذاری کنید ما هم فعلا همین کار رو انجام دادیم 

عکس از شناسنامه هامون 

سند ازدواجمون 

اخرین مدرک تحصیلی 

سند خونه یا اجاره نامه 

فیش حقوقی 

تایبدیه تامین اجتماعی 

و نامه از پزشک که من اینو نداشتم 

فکر کنم خودشون زنگ میزنن واسه مصاحبه 

فقط مرحله سختش اینه که من نوزداد میخوام یکی دو ماهه چون اینقدر نوزاد دوس دارم که همیشه میگفتم کاش زمان نوزادی طولانی تر بود و حاضر نیستم زمانش کوتاه تر بشه  جنسیتش واسم فرق نداره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قربووونت برم عزیزم.اره شکر خدا نا امید نیستم. ان شاالله خیییلی زود شمام مثبت میشی اما مثبت پایدار و ...

خداروشکر که ایقد قوی هستی اره واقعا سقط هم خیلی سخته ولی منفی شدن هم خیلی سخته !انشالا که ایندفعه خوشحالیت پایداری خاهرم

الهی بحق امام حسین ع خیییییلی زود😭😍❤️

ممنون مهربونم انشالا😔انشالا دامنه هممون سبز بشه مهربونم

ممنوونم عزیزم لطف کردی😘❤️ باشه پس تلاشمو می کنم خدا کنه قبول کنن و نمونه تا شهریور. بازم توکل ب خد ...

بیایی خیالت راحت تره منشیش زنگ بزن شرایطتو بگو قبول میکنه ان شاالله تجویزش برات سبب خیر بشه

بخدا تعارف نکردم شوهرمو میفرستم خونه خواهرش که شما هم راحت باشی اینجوری لازم نیس به فک و فامیلا هم بگی که اومدی تهران

این حرفا چیه عزیزم  خوب کردی گفتی دلت سبک شد انشاالله خدا یه چندقلو قسمتت کنه که جبران این هم ...

به خدا اگه همچین دوستایی مثل شما نداشتم دق میکردم من حتی درده دلمو به مادرم خاهرمم نمیگم ولی اینجا میگم !انشالا خدا به دله هممون نگاه کنه و‌سال دیگه بچه بغل باشیم این موقع

سلام مهربونم خوبی  والا ما حضوری نرفتیم زنگ زدیم که مراحلش چیه چیکار کنیم گفت شما فعلا فقط داخ ...

دوست عزیزم.نامه شما از پزشک زنان خودتون  بیارین خطاب به بهزیستی که شما یا همسرتون نازایی دارین.وبصورت طبیعی باردارنمیشین مهر وامضا تایید پزشک زنان.

حدود یک ماه نهایت بعد ازثبت نام باشما یاهمسرتماس میگیرن همه مدارکی که بارگزاری شده کپی بگیرین  برابر اصل کنید دفترخونه.البته اگر مدارک تون که فرستادید مشکلی نداشته باشه تماس میگیرن جهت مصاحبه حضوری همیشه درتمام مراحل مدارک شخصی ازدواج تحصیل خونه همه همراهتون باشه.

اگر شرایط سنی تون پایین باشه احتمال خیلی زیادنوزادبهتون تعلق میگیره.احتمال زیادهست برای نوزاد ولی سنشون حدوداز ۲یا۳ماه شروع میشه جهت تحویل.

خیلی نادر که نوزاد نهایت ۴۰روزه تحویل بدن.

مورد دیگه اینکه میگید فرق نمیکنه جنسیت

اگر دختر بخواین ۳سال زمان میبره

اگر پسر خیلی کمتر نهایت ۹ماه واینکه

بحث محرمیت مطرح که شما باید نامه محرمیت داشته باشین

مدرکی که محرمیت شما وپسر رو طبق اون انجام بدین.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد