2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
بحث cd138 که منم انجامش دادم توی رویان .جز بررسی هاشون برای دوبار / سه بار انتقال ناموفق هست 

ممنونم عزیزم. این مورد تو لیست آزمایشایی ک فرستاده بودی هم بود؟ یا اضافه کنم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس بنظرت فقط همینارو میگه ایشونم و چیز جدیدی نیس؟ اینجوری دلم قرص میشه ب نرفتن. ب ماما دکتر گفتم ک ...

خوب بگو دکترت همه آزمایشها رو کامل کامل برات بنویسه تبریز انجام بده توی بهترین آزمایشگاهش بعد با به جلسه برین پیش زرنانی تا برای خودت شک و شبه باقی نمونه .هر چند داروها ممکنه یکسان باشه ولی نحوه و زمان شروع مصرف هم ملاک هست .مثلا برای من دکتر زرنانی خراش آندومتر رو نوشت که اصلا انجام نشه برام و اگه نیاز بود پی آر پی اوکی هست و ...

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=298224346] ممنونم عزیزم. این مورد تو لیست آزمایشایی ک فرستاده بودی هم بود؟ یا اضافه 

باید بیوپسی از آندومتر رحمت انجام بشه و بعد نتیجه بیوپسی رو ببری آزمایشگاه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم ممنونم گلم خداروشکر دو روزه مرخص شدم ولی همچنان استراحت مطلقم  میدونی فاطمه از نظر ...

سلام عزیزم خداروشکر که خوبی گلم نگران نباش پساری گذاشتی دیگه ایشاله مشکلی پیش نمیاد ، منم ۲ شنبه پساری گذاشتم خیلی بعدش خیالم راحته .یکم دیگه تحمل کنیم ایشاله نی نی هامون به موقع به دنیا میان این روزا رو یادمون میره . عزیزم تو هم کم خون شده بودی ؟ الان شرایط خوبه ؟ 

اگه سرموعدهزینشوندی جنینارونگه نمیدارن اگرم بخوای میتونی نگه داری بعدابازانتقال بدی یااهداکنی

اها خوبه اینجوری اینجا گفتن ۵سال نگه میدارن .ولی از نظر روانی یه مقدار بد .

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه الس ...

عزیز دلم قربون محبتت واقعا ممنون   انشاله هزاران برابر خیر و ثوابش به خودت و زندگیت برگرده گلم 

خدا را شکر که خوبی عزیزم. اتفاقا به یادت بودم  اذیت نشدی که؟

ممنونم به یادم بودی گلم   نه خداروشکر خوب بود خیالم خیلی راحت شد ، البته استراحت مطلقم هنوز ولی همین که خیالم راحته خیلی خوبه 

خوب بگو دکترت همه آزمایشها رو کامل کامل برات بنویسه تبریز انجام بده توی بهترین آزمایشگاهش بعد با به ...

باشه عزیزم . ممنونم❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱