2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
همه همینو شنیدن نگران شدم 🥲 ممنون عزیزم ♥️

عزیزم یه علت دیگرش هم استرس هستش.من تو ایام کرونا اینجور بودم هرقدر آب میخوردم بی فایده بود و از ترس کرونا دکتر هم نمیرفتم چون بارداربودم میترسیدم بستری کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من سومین انتقالم هست این سری فردا باید برم آزمایش اینم منفیه شک ندارم. امروز بیبی چک گذاشتم درجا خط دوم نیفتاد ولی بعد از یک دقیقه خط کم رنگ افتاد. برا داروهاست درسته؟

دقیقا این صحبتها درسته. ولی من با توجه به شرایط سنیم و اینکه جای دیگه قبول نمیکنن شانسمو با تخمک خود ...

آره میفهمم 

واقعا جایی برو که حس خوب و حس اعتماد بهت میده 

به من راستش نداد و اصلا دلم نخواست ادامه بدم اونجا 

و تصمیم گرفتم با این دکتر ادامه بدم 

دو سه بار رفتم مطب و مریضا راضین و حس خوبی از دکتر گرفتم

بله فکر کنم نهصد و هشتاد  من شوکه شدم ولی خب دیگه چهار ساعت نشسته بودم بعد فهمیدم 😄 بیمه هم ...

سر گردنه است 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سر گردنه است 

آره راستش رو بخوای همین چیزا من رو مردد کرد 

هزینه بالا 

بعد سرتا پا چکاپ اونم فقط مرکز خودمون 

خانمهایی که اونجا ای وی اف کرده بودن میگفتن راه میری باید پول بدی و هزینه های جانبی خیلی زیاد 

منم حس خوبی نگرفتم دیگه

آره راستش رو بخوای همین چیزا من رو مردد کرد  هزینه بالا  بعد سرتا پا چکاپ اونم فقط مرکز ...

جایی که این همه پول براش مهم باشه رو قبول ندارم چون خودم قبلا از این اشتباهات خیلی انجام دادم می‌دونم که بی فایده است اصلا فرقی با مراکز قبلی هم ندارن حالا دستگاهاش پیشرفته تر باشه خوب هزینه اش هم دو برابر کنن نه دیگه ۱۰ برابر ، بی انصافیه دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جایی که این همه پول براش مهم باشه رو قبول ندارم چون خودم قبلا از این اشتباهات خیلی انجام دادم می‌دون ...

آره دیگه 

منم گفتم تا گیر نیفتادم برم جای دیگه 

حالا این هفته می‌خوام برم سونو اوکی بود دارو پانکچر شروع کنم دیگه 

اها.الان یعنی باردادین ولی بتا پایین؟

نه برا آپکا آزمایش جدید ندادم هنوز. 

بتا هم اردیبهشت افت کرد و تمام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱