2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست
فدای مهربونیت آترین جانم الهی به سلامتی زایمان کنی و نی نی هاتو سالم بغل کنی عزیزم خیلی بهم لطف کر ...

قربونت برم عزیز دلم الا حدود دوساله که با نفس گرمت مارا شرمنده خودت میکنی.الهی تمام نور و انرژی دعاهات به خودت برگرده و خدا بازم با هدیه قسنگش غافلگیرت کنه 🤲🤲🤲😘♥️

عزیزم یه سوال داشتم وقتی فشار پایینه باید شوری بخوری یا شیرینی  فشارم افتاده سرگیجه دارم چشام ...

اگر مطمئنی از فشار پایینه فکر کنم هم شوری خوبه هم شیرینی

هرچی خوردی زیاده روی نکن

اگر خدانکرده خیلی اذیت بودی برو اورژانس فشارت رو چک کنن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خاننومای گل

من دیروز گفتم ک صبح خونریزی شدید داشتم و لخته ازم رفت

امروز رفتم سونو مجدد

خدا روشکر جنینم سالم بود و اتفاقا از شنبه که رفتم ضربان قلبشم بیشتر شده و بهتر😍

فقط انوکسپارین گویا باید یکی میزدم ک دوتا زدم دیروز🫣

کلا قطعش کرد تا لکه بینیم کاملا قطع بشه

و استرادیولمم از ۵ تا ۴ تا کرد تا ۳ روز و بعدشم گفت ۳ تاش کنم

امپول پروژسترونمم به مدت ۳ روز گفت ۲ تاش کنم بعد مجدد روزی یکی

خاستم بگم با هر لکه ای و خونریزی مثل من استرس نگیرین

استرس از همه چی بدتره

سلام عزیزم خدا فسقلیاتو حفظ کنه اهل کجا هستن ایشون بعد باردار شدن 

تهرانند.

ایشون قصد بارداری ندارن. ولی صفرا چه ربطی به بارداری داره؟ احتمالا توصیه دکترت هم فقط به خاطر دردیه که سنگ صفرا ایجاد میکنه. چون میگن دردش در حد درد زایمانه و برای آروم شدنش حتما باید مسکن تزریق بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام دوستان امیدوارم هر کس بارداره خدا تو دلیش رو صحیح و سالم بغلش بزاره هرکس هم چشم انتظاره خدا دامنش رو سبز کنه پسر من شنبه زمینی شد و منو خوشبخت ترین کرد برای همه منتظر ها لحظه زایمان دعا کردم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام دوستان امیدوارم هر کس بارداره خدا تو دلیش رو صحیح و سالم بغلش بزاره هرکس هم چشم انتظاره خدا دام ...

به به چشمتون روشن😍😍 قدم گل پسرمون پر خیر و برکت ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای عالیه ماشاا..  ایشاا.. همشون جنین بشه برات توروخدا چون همدردیم بگو چیکارا کردی ؟داروهاتم ...

فدات عزیزم😘،خودمم باورم نمیشد،اول از همه که واقعا خواست خدا بود،ولی من حدود دوماه هر روز یه کپسول اووبوست خوردم،از وقتی رفتم تو سیکل پانکچر چون ویتامین د و آهنم به شدت پایین بود دکتر قرص ویتامین د و قرص آهن داد هر روز میخوردم،از وقتی سیکل شروع شد خودمو بستم به سبزی خوردن و میوه،بادومم زیاد خوردم،داروهای پانکچرمم دکترم به نسبت سری پیش یه کم بیشتر کرد سینال ۳۶ واحد،hmg دوتا پودر یه آب،ولی روز ده پریود رفتم فولیکولام رشدش نامنظم بود و خیلی خوب رشد نکرده بودن دکتر بهم ستروناکس داد و سیکلمو طولانی تر کرد،من روز ۱۷ پریودم پانکچر شدم،نسبت به سری قبل چهار روز بیشتر دارو تزریق کردم،همه اینا در کنار خواست خدا باعث شد که ایندفعه تخمکم بیشتر از سری قبل بشه،شما کی میری تو سیکل پانکچر؟

سلام عزیزم یادته گفتم درد معده دارم رفتم سونو که از کبدم باشه شاید یا هر چی زد و صفرام آشکار شد دیوا ...

عزیزم بلا دور باشه،نظر طب اسلامی در مورد صفرا،انشالله براتون مفید باشه.

سوال ✍ دکتر بهم گفته سنگ کیسه صفرا دارم باید عمل بشم .ایا با داروی اسلامی مشکل برطرف میشه؟ اگه میشه چه دارویی بخورم،تا عمل نکنم.

جواب✍ داروی اسارون-داروی حب البلسان
-جامع +جوشانده سنای مکی به مدت ۴ شب
-برای سنگ صفرای مقاوم:جامع با آب سغمونیا به مدت ۴ شب
- مصرف داروی صفرابر- مصرف سویق عدس- اصلاح تغذیه در اولویت است.

✍اگر سنگ کوچک است، قی عمدی بسیار مؤثر است
پرهیز از چربی‌ها بطور کامل و خوردن غذای آب پز
یک قاشق سرکه با دو قاشق روغن زیتون مخلوط شود و بعد از هر وعده غذا میل شود.
دو قاشق سنای مکی با دو قاشق گل سرخ هفته ای یک بار دم شود و هنگام خواب میل شود تا ۶ هفته
مصرف ترشیجات طبیعی مثل آب زرشک و سرکه
استفاده از آب جوشیده به جای آب سرد،مصرف آب سیب و آب انار

عناب،کاسنی براتون خوبه. مصرف زیاد لبنیات(ماست،دوغ)مضره

سلام خاننومای گل من دیروز گفتم ک صبح خونریزی شدید داشتم و لخته ازم رفت امروز رفتم سونو مجدد خد ...

😍😍

مبارکه عزیز دلم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️