2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
سلام فاطمه جان بلا بدور صفرا از کجا پیداش شد یهوو .من اگه درست یادم باشه ماهک فکر کنم صفرا داشت درست ...

سلام عزیزم یادته گفتم درد معده دارم رفتم سونو که از کبدم باشه شاید یا هر چی زد و صفرام آشکار شد دیواره هاش آهکی شده نمی‌دونم چه خاکی به سرم بریزم اینهمه خرج و هزینه این شد آخرش 

ماهک ن عزیزم یادم نیست کاش بتونم پیداش کنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برای همین میگم اینهمه راه برای چی بیای من چون خودم ۱۰ _ ۱۱ سال اسیر همه چیز بودم همه چیز رو امتحان ...

اینم واقعا درست میگین نهایت داروها همون سرم و پردنیزلون و هیدروکسی هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم یادته گفتم درد معده دارم رفتم سونو که از کبدم باشه شاید یا هر چی زد و صفرام آشکار شد دیوا ...

ای باباااا واقعا بلا بدور باشه ان شاالله ختم بخیر بشه برات که واقعا جدا از هزینه مالیش از لحاط روانی هم آدم رو بهم میریزه ولی سعی کن بدون استرس پیش ببری .ماهک از قبل بدنیا امدن بچه هاش دیگه نیومد سایت بعید میدونم بیاد چون احتمالا حسابی  سرش با دوقلوهاش گرمه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😅 مثلا میگفتم تا قبل شروع ترم جدید تموم بشه کارام

نه دیگه عجله عجله کار نکن شما همیشه هول هولی و عجله داری 🤣 

نه دیگه عجله عجله کار نکن شما همیشه هول هولی و عجله داری 🤣 

اووووه حالا خییییلی آروم شدم قبلا خییییلی عجول بودم.اگه پارسال بود کلی گریه کرده بودم الان بخاطر این عقب افتادنا. 

میدونی سمیه جون این ترم خییییلی افتضاح بود برام بس ک دکتر و... بودم اصلا هیچی درس نخوندم سر امتحانا پدرم در اومد. برا همین میترسم از ترم جدید و..

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای باباااا واقعا بلا بدور باشه ان شاالله ختم بخیر بشه برات که واقعا جدا از هزینه مالیش از لحاط روانی ...

از موقعیتی که داشت خبر داری منظور صفرا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
از موقعیتی که داشت خبر داری منظور صفرا 

نه میگم‌حضور ذهن دقیق ندارم درست یادم نیست صفراش بود کجا بود  وسط بارداری دردش گرفت و چند روزی بیمارستان بستری بود 

نه میگم‌حضور ذهن دقیق ندارم درست یادم نیست صفراش بود کجا بود  وسط بارداری دردش گرفت و چند روزی ...

عزیزم اسم کاربریش و میدونی 

اووووه حالا خییییلی آروم شدم قبلا خییییلی عجول بودم.اگه پارسال بود کلی گریه کرده بودم الان بخاطر این ...

خوب پس حالا خداروشکر از عجول بودنت کم شده ان شاالله قبل از شروع ترم جدید با آرامش کامل همه کارات بخوبی پیش میره .چند ترم دیگه داری ؟اگه میبینی اذیت میشی و استرس درس خوندن داری میتونی از گزینه مرخصی تحصیلی هم استفاده کنی  .

دوستای عزیزم سلام ممنونم بابت این چند وقت و دعاهایی که برام کردین روزای خیلی خوبی بود دو ماه حس مادر ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم😞 نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه،با سختی باردار بشیم و بعد تازه شروع ماجراهای جدیده،انشاالله خیلی زود خدا جاشو برات پر کنه💚

خوب پس حالا خداروشکر از عجول بودنت کم شده ان شاالله قبل از شروع ترم جدید با آرامش کامل همه کارات بخو ...

ان شاالله اگه این ترم گند نزده باشم ی ترم مونده. دو تا درس و ی پایان نامه.

نه اتفاقا سرم گرم میشه وگرنه همش میشینم فکر و خیال می کنم🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱