2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
اصلا چون ivf کرده بودم خودمو با کسایی که بارداری طبیعی بودن جدا میدونستم همش منتظر بودم اتفاقی واسم ...

عزیزم کاملا درکت میکنم . با جون و دلم میفهمم که چقدر سخته بارداری آی وی اف 

کدوم شهر و کدوم مرکز ای وی اف انجام دادین ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
نه عزیزم مشکلی نداره درست شما اگر جنین پنج روزه بخوای انتقال بدی از پنج روز قبل باید بزنی ته ۱۵روز ب ...

سلام ببخشین عزیزم شماپیش کدوم دکتر ای وی اف انجام دادین؟توروخداجواب بدین منم قصددارم انجام بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاملا درکت میکنم . با جون و دلم میفهمم که چقدر سخته بارداری آی وی اف  کدوم شهر و کدوم مر ...

عزیزم من بوشهریم همینجا هم انجام دادم.شوهرم مشکل تحرک اسپرم داشت با دارو درمانی درست نشد دکترش پیشنهاد ivf داد اول یک بار iui کردم منفی شد رفتم  ivf 

سلام گلم مرسی خوبم  ن ازش خبری نیست دو یا سه بار فک کنم تکرار کرد خوب بود خداروشکر

خداروشکر

انشالله‌همیشه‌خوب‌باشید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من بوشهریم همینجا هم انجام دادم.شوهرم مشکل تحرک اسپرم داشت با دارو درمانی درست نشد دکترش پیشنه ...

خداروشکر که الان مامان شدی و فرشته کوچولوتو داری 

خدا برات حفظشون کنه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
آره دقیقا. فک کنم منظورش از لحاظ زمانی بود . گف همیشه اینجوری نیس ک هر ماه وضعیت رحم تو یه حالت باشه ...

آره یه بار طبیعی امتحان‌ کن ،این همه عقب میافتیم حالا یک ماه بیشتر چه فرقی می‌کنه عوضش شاید انشالله طبیعی ضخامتت بالا رفت اینجوری که عالی میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها دکترم تا دهم تیر نیست حالا چیکار کنم چندجا هم ک خوب بود برا سونو زنگ زدم وقت نداشتن اون لک دی ...

سلام عزیزم

ان شاء الله چیزی نیست استرس نداشته باش

مشهد هستی یا تهران؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آره دقیقا. فک کنم منظورش از لحاظ زمانی بود . گف همیشه اینجوری نیس ک هر ماه وضعیت رحم تو یه حالت باشه ...

سلام فاطمه جون

اگر ایمونولوژیست خوب تو شهر خودتون هست خب همونجا برای ویزیت  برو 

همون گفتم اگر تهران هستی یکی دو جا معرفی کنم زنگ بزنی

چندجا زنگ زدم وقت نداشتن فردا یکی رو بفرستم حضوری بره ببینم وقت میدن اصلا حواسم نبود ک تعطیلات هم هست الان چرا هم چهارشنبه و هم پنجشنبه زدن عید قربان😐

یاد روزی افتادم ک خودم رفتم سونو و با چه حالی برگشتم😭 امروز که بعد دو ماه رفتم مطب همش اون حس و حال ...

قربون دلت برم

میفهمم چه حسی داشتی

ان شاء الله یه روزی هرجا پا میذاری با خاطره خوش نی نی دار شدن و خنده روی لبات بیاد