2777
2789
عنوان

وجود دعا طلسم رو باور میکنید

60 بازدید | 5 پست

خانومای گل سلام میخوام ببینم نظرات شما چیه و آیا تاحالا براتون این موضوع پیش اومده یا دیدین؟ من الان یه مدته حال خوبی ندارم همش مریضم یا این مطب و اون مطبم و همه ی دکترای خوب و فوق تخصص بر این باورند که کاملا خداروشکر سالمی ولی من یهو میریزم بهم معدم رودم سرم چشمام سنگ کلیه کیست تخمدان همشون باهم اومدن سراغم و خیلی دردای دیگه سرتونو در نیارم من تحقیق کردم چنتا ازین استاید قرآنی که معتبر هم هستن گفتن وقت علت پزشکی رد میشه باید متافیزیک بررسی بشه وجود جادو ، دعا، یا بهت دادن خوردی یا جایی برات خاک کردن یا طلسمی قلم خورده برات چون من به شدت توی روابطمم تاثیر گذاشته تحصیل کرده ام هرجا میرم برای کار نمیشه  بختم که داغونه هرکی میاد میره بدون دلیل 

انگار به چشم نمیام اصلا خودم که فقط میگم خدا سازنده اونه ولی واقعا دارم باور میکنم که نکنه کسی یا کسانی کاری کردن ؟ برای شماام پیش اومده؟ شده بعدش که بررسی کردین و مشکل رو رفع کردین همه چی اوکی شده؟ راهنمایی کنید شاید گره از کار کسی باز شد ثواب داره🥺🙏🏽

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلییی به دعا و جادو وطلسم اعتقاددارم 

چندبارخواستن زندگی مارو به هم بزنن..چون واقعا هس طلسم و...شما برین جای دعانویس معتبروخوب .انشالله مشکلتون حل بشه...خاله م زندگیش سرهمین طلسم ودعا به هم خورد ولی دیرفهمیدن کارازکارگذشته بود...هستن آدمای حسودی که چشم دیدن موفقیت و..شماروندارن میرن طلسم و دعا و...مینویسن یابه خوردت میدن یا جایی خاک میکنن ..خدالعنتشون کنه انشالله ازخداکه نمیترسن هرکاری بخوان انجام میدن

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️