2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
اره سقط سخته برابر با ده تا زایمان  منم همش به این فک میکنم ک چون دوتا لخته بوده دوبار لک دیدم ...

اره واقعا من سه تا طبیعی سقط کردم یکی تو ۱۳هفته اون از همه برام بیشتر سخت گذشت چون همه چی خوب بود یهو خونریزی و ضربان قلبش ضعیف شد 

ولی خب تا یکی دوسال دیگه بیشتر زمان ندارم 

ولی اصلا فکر بد نکن و توکلت بخدا باشه 

ان شاءالله که همه چی خیییلی خوب پیش میره 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از روز انتقال روزی دوتا میزنم روز یه شیاف داشتم ولی لک دیدم گفت هماتوم گفت دوتا شیاف بزار بازم لک ...

مال من موقع انتقال آمپول هپارین میزدم و شیاف بعد که هماتوم تو سونو دیده شد و لک و خونریزی داشتم هپارین قطع شد فقط شیاف بود بعد که ادامه دار شد آمپول پروژستورن ۱۴ تا داد تو دو هفته زدم قطع شد کلا

ان شاالله طبیعی باردار میشین خودتون رو تقویت کنین خدا بزرگه

توکل بر خدا اره هر چی خدا بخواد 

‌در مورد دکتر زارع چیزی شنیدی ؟

اره واقعا من سه تا طبیعی سقط کردم یکی تو ۱۳هفته اون از همه برام بیشتر سخت گذشت چون همه چی خوب بود یه ...

اره منم یه تا طبیعی حامله شدم سقط شدن برا من دومی سخت بود قلب داشت ضربان داشت ولی رشد نکرد کورتاژ شدم 

توکلم به خدا و همش میگم خودت دادی خودتم نگهدارش باش

مال من موقع انتقال آمپول هپارین میزدم و شیاف بعد که هماتوم تو سونو دیده شد و لک و خونریزی داشتم هپار ...

منم آسپرین و انوکسا داشتم دکتر آسپرین رو قطع کرد ولی چون سقط داشتم گفت آمپول رو بزن 

اره منم یه تا طبیعی حامله شدم سقط شدن برا من دومی سخت بود قلب داشت ضربان داشت ولی رشد نکرد کورتاژ شد ...

اره حتمن همینطوره 

خدا حواسش هست مطمئن باش 

منم آسپرین و انوکسا داشتم دکتر آسپرین رو قطع کرد ولی چون سقط داشتم گفت آمپول رو بزن 

بنظرم اگه لکه بینیت ادامه پیدا کرد بگو در کنار شیاف آمپول پروژستورن هم بهت بده خیلی موثره

بنظرم اگه لکه بینیت ادامه پیدا کرد بگو در کنار شیاف آمپول پروژستورن هم بهت بده خیلی موثره

عزیزم شما چند هفته هستی ؟

فدای شما عزیزم ممنونم😘 واقعا پوستم کنده شد تا به دنیا اومد کل بارداریمو با استرس و کابوس گذروندم

االاهی بگردم 

اره واقعا بارداری خیلی مقوله سخت و کمر شکنیه 

تک تک روزاش استرس و نگرانی .

مخصوصا که ای وی افی باشی 

االاهی بگردم  اره واقعا بارداری خیلی مقوله سخت و کمر شکنیه  تک تک روزاش استرس و نگرانی . ...

اصلا چون ivf کرده بودم خودمو با کسایی که بارداری طبیعی بودن جدا میدونستم همش منتظر بودم اتفاقی واسم بیوفته اینقد بارداریمو با فشار روحی گذروندم که شبی که سزارین شدم همش میخندیدم تو بخش ازم میپرسیدن چجوری میخندی اینقد درد نداری مگه؟ گفتم من الان آزاد شدم حس رهایی دارم .واقعا استرس و فشار روحی از درد جسمی بدتره