2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
نمیدونم از لک اول دیدم اینقد حالم بد نشد ولی دومی بهمم ریخته چون نزدیک پریودمم هست حال روحیم خرابه&n ...

بابااااا من به کی قسم بخورم تا باورتون بشه. من هم تجربه بارداری موفق داشتم هم ناموفق بهدخاطر پوچ بودن و سقط. بارداری اولم باورتون نمیشه لخته های بزرگ خونریزی شدید همه جوره به مدت طولانی داشتم. هر بار لخته میومد بدو میرفتم سونو دکتر میگفت نه بچه خوبه جاش. مدتی هماتوم داشتم. مدتی هم ندتشتم اما باز خونریزی میکردم دکتر میگفت احتمالا دوقلو بوده قبل سونو اول یکیش دفع شده و جای لانه گزینی اونه که خونریزی میکنه. یعنی نگید من که هماتوم ندارم چرا خونریزی دارم. دخترمم تو هفته ۴۰ دنیا اومد. اماااا بگم از حاملگی دوم. به خدا دو هفته بیشتر بود پروزسترونمم قطع کرده بودم دریغ از یک قطره خون. اونقدر داروگیاهی بپر بپر. بیفایده. اخرشم تو خیابون یکی ار پشت کوبید بهم انگار پرت شدم جلو اگر کمربند نداشتم میخوردم به شیشه. همون بود، شب افتادم به خونریزی و  فرداش کورتاژ. میخوام بگم تا یک لک دیدین نگین دور از جون سقط ... من که تجربشو دارم بهتون میگم. حالا خود دانید بچه ها تونو ادیت کنید خودتونو مدیون کنید

اخه واسع انتقال به من امپول نداده بودن فقط دوفاستون و شیاف داشتم همین که لک دیدم امپول زدم قطع کرد پ ...

دوفاستون و شیاف هم هر دو پروزسترونن. با امپول دوزشو بالاتر برده که قطع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابااااا من به کی قسم بخورم تا باورتون بشه. من هم تجربه بارداری موفق داشتم هم ناموفق بهدخاطر پوچ بود ...

قربونت برم عزیزم درست میگی من چون روز ده انتقال لکه دیدم با وجود دوفاستون و شیاف انتظار نداشتم لکه ها اونطور بیشتر بشه با دوتا امپول زدن قطع شد به اون تعجب کردم چطور روزی دوتا دوفاستون و سه تا شیاف کافی نبود برام 

راستی حامله های شاغل یا تازه زایمان کرده حواستون باشه جدیدا تمام ارگانها تسهیلاتی در جهت جوانسازی جمعیت در نطر گرفتن برین دنبالش بهتون تعلق بگیره. من برای زایمانم فقط ۶ ماه مرخصی زایمان داشتم. دو سه ما ایتعلاجی داشتم تو حاملگی و دو سه ماه هم بدون حقوق. اما الان بهمون گفتن از ماه ۳ تا ۹ حاملگی مرخصی با حقوق که حقوقو خود ارگان میده. از زایمان تا ۹ ماه  مرخصی زایمان که حقوقو تامین اجتماعی میده و از ۹ ماهگی بچه تا ۱۸ ماهگیش پارت تایم میری اما حقوق کامل. خلاصه که پیگیری کنید.من خودم سانسی فهمیدم اینو

خوبی عزیزم انشالا جنین داده بزرگ میشه سفت شده شکمت شما تو داروهات امپول پروژسترون و شیاف داشتی؟من ام ...

سلام عزیزم من آمپول دارم دو عدد و هم یک عدد شیاف در روز 

من هنوز میگم به احتمال زیاد لک لانه گزینی بوده که از روز دهم شروع شده و معمولا نهایت دو سه روز زمان میبره لک لانه گزینی و البته لک بینی خیلی ها دارن حتی بعد از مثبت شدن ولی من فقط یک روز داشتم

و عزیزم الان بیبی چک بزنید ۱۰۰ درصد نشون میده و این استرس از روتون برداشته میشه چون استرس هم برای خودتون هم نینی ضرر داره

بابااااا من به کی قسم بخورم تا باورتون بشه. من هم تجربه بارداری موفق داشتم هم ناموفق بهدخاطر پوچ بود ...

درست میگی عزیزم منم سه تا سقط داشتم اولی رو از سونو اومدم گفت قلب نداره شب خونریزی کردم و دفع شد دومی خیلی کم خون دیدم رفتم سونو گفت شیش هفته قلب داره ولی ضعیف میزد آمپول و شیاف زدم و استراحت بازم لک دیدم چون رشدش متوقف شده بود تو هفت هفته و چهار روز سومی هم ک بتا مثبت شد ولی سونو سه بار رفتم هیچی نشون نداد بعد افت بتا کرد و همشون ماه دوم اینجوری شدن

اترین جان اگه یکی لکه بینی داشته باشه پروژسترون بزنه قطع میشه یا خونریزیش بیشتر میشه برا من سوال ایج ...

عزیز دلم پرژسترون برای یکماه قبل دادن که به بدنت شوک وارد ‌‌‌‌‌‌‌کنن .حالا چطور وقتی شما پرژسترون مصرف کنی یهو قطع کنی افت پرژسترون پریودت میکنه.اما الان شما یا من هر روز پرژسترون مصرف میکنیم که کمک به ثابت نگه داشتن وضعیت رحم کنه و بارداری پا برجا بمونه

الان حتی لک نداری ؟اگه نداری انشاالله که مثبتی

من هر سر چنتا ای یوی ای منفی و سری که انتقالم منفی شد قشنگ نزدیک موعود پری شروع شد و با سه تا پرژسترون در روز فقط به لکه افتادم اما هرگز قطع نشد

این شرایط من بود که پربود بیشعورم وفاش زیاد بود.من یاد ندارم که سیکل پری من شده باشه 30روز کامل که بگم خدایا دو روز سه روزه عقب انداختم.توکه احتمالا پریودت بالای 30 روز یا نا منظمی داری

الهی به حق صاحب الزمان که دست رد به سینه من نزد و از خدا ارزوم گرفت به شما هم نظری کنه.امام زمان به جان مادرش قسم بده 

درست میگی عزیزم منم سه تا سقط داشتم اولی رو از سونو اومدم گفت قلب نداره شب خونریزی کردم و دفع شد دوم ...

اصلا و ابدا فکر منفی نکن. اولا استرس برای کوچولو سمه. بعدم با فکر منفی اتفاقات منفی را به سمت خودت جذب میکنی. حالا که اینجوری هستی زود به زود برو سونو. چون سونو صرر نداره اما این استرسه میشه سوهان روحت. 

عزیز دلم پرژسترون برای یکماه قبل دادن که به بدنت شوک وارد ‌‌‌‌‌‌‌کنن .حالا چطور وقتی شما پرژسترون مص ...

نه الان کلا قطع شده لکه بینی ی ذره هم ندارم با دوتا امپول پروژسترون کلا قطع شد من چهار روز تا وقت پریود دارم هنوز و نامنظم پریودام روزی سه تا شیاف و دوتا دوفاستون روز ده و یازده لکه بینی شروع شد که دوتا امپول زدم قطع شد انشالا منم دست پر بیام پیشتون شرمنده نشم😢

رحم اجاره ام روز اول وسوم انتقال آمپول اچ سی جی زدم روز ۸ انتقال بی بی زدم منفی بود چن تا جوش هم زدم.منفی کاذب داریم ؟؟امیدوار باشم به مثبت شدن یانه.؟؟

بنظرم بعضی نظرارو ندیم بهتر از اینکه الکی چرت بگیم.اینروزا هیچکی حوصله چرت وپرت شنیدن نداره نداره