2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم اره منم سرکلاژ کردم ، امروز همسرم رفته مطب با دکترم حرف بزنه ببینه چی میگه

خوب شکر خدا پس میگذره بسلامتی عزیزم

انشاالله راهکاری بده که فضولچه خانم از از فضولی کردن اون پایین دست براداره بیاد بالا که اذیتت کمتر شه 💓

اول کاری خورد تو پَرم 😂😂 از صبح دنبال اصل کاریش هستیم پیدا نمیشد تا دیگه همین نیم ساعت پیش رسیدم ...

یعنی چرا دختر زمان میبره؟؟ 

شرطای دیگه ش چی بود؟؟

یعنی ی نامه از دبیرستان بگیری ک درحال درش خوندنی قبول میکنن؟ 

بچه های اونجا رو دیدی؟؟ خوشکل بودن؟

بچه چقدی مدنظرته؟

یعنی چرا دختر زمان میبره؟؟  شرطای دیگه ش چی بود؟؟ یعنی ی نامه از دبیرستان بگیری ک درحال درش خ ...

من تو تلویزیون یکبار دیدم گفتن چون تقاضای دختر زیاد حدود ۸۰ ۹۰ درصد بخاطر همین چندین سال طول می کشه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

بله شرطه  ولی من قبلا شنیده بودم یکی از اعضا خانواده دیپلم داشته باشه کافیه ولی خب کافی نیست ...

اخه عزیزم..

عکس العمل شوهرت چی بود ک کفتی از خوشحالیع..

مطمعن باش اگه بچه بیاری..بعدش خودت خود بخود باردار میشی...

ب خانوادع ها میگین؟ یا بعدا میگین

من تو تلویزیون یکبار دیدم گفتن چون تقاضای دختر زیاد حدود ۸۰ ۹۰ درصد بخاطر همین چندین سال طول می کشه

یسری شوهرم گفت از پرورشگاه بریم بچه بیاریم.گفت ب شرایطمون هم میخوره..

گفتم فقط فقط دختر میخوام..

شوهرمم عاشق دخترع..

پ همه دختر میخوان...

خوب شکر خدا پس میگذره بسلامتی عزیزم انشاالله راهکاری بده که فضولچه خانم از از فضولی کردن اون پایین ...

اره والا این دختره چرا انقدر شیطون شدن نمیدونم ، الان همسرم زنگ زد گفت مامای دکترت میاد خونه برات پساری میزاره . گفته این دیگه بهترین و اخرین کاره دیگه ایشاله مشکلی پیش نیاد 

اول کاری خورد تو پَرم 😂😂 از صبح دنبال اصل کاریش هستیم پیدا نمیشد تا دیگه همین نیم ساعت پیش رسیدم ...

عزیزم نگفتن چقدر طول میکشه ؟

اگه نوزاد یکی دو ماهه هم بخوایم هست ؟

منم میخوام برم داخل سایت ثبت نام کنم 

دیکه چه شرطی داره؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شما از قدیمی های این تاپیکین؟درسته عزیزم؟من اونموقع هامیومدم تو این تاپیک یه رز بود و یه هدیه

دو ساله که هستم 

اگه دو سال قبل بوده باشه من بودم ،هدیه هم هست کمتر میاد تاپیک‌ ولی هست ،هدیه ۹۹ البته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش