2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
بچه ها کدوم هاتون تعیین جنسیتین؟من.سارا.نارنجستان.رعنا جانم که ان شا الله دارن به زایمان نزدیک میشن. ...

من 🖐️

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید بااین امپولاواسترادیولایی که من خوردم بعیدمیدونم پری بشم حالا ...

مگه پروژسترون نزدی قبل انتقال ؟ 

بعداز قطع پروژسترون حتما پریود میشی بستگی به بدن داره یکی زودتر یکی دیر تر من ۷تا ده روز میکشه همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر سحر جان درکت میکنم عزیزم خیلی مراقب خودت باش سحر جان از لحاظ روحی خیلی خودتو شاد نگه دار می ...

سلام عزیزم خوبی آلهه جان چخبر

میگم سرکلاژ شدی ؟اگه کاش توهم پسیاری میزاشتی ؟

البته من تو همین نینی سایت خانم که دقلو داشت از اخرای 27هفته دهانه ی رحمش باز شد 2فینگر ولی طول سرویکس خوب بوده با استراحت مطلق سر موقه زایمان کرده 

بچه ها به ما گفتن دوهفته بعد بیایین برا آزمایش مجدد همسرت!دوبار نمونه میگیرن انگار چرا اینجوریه؟بعدم ...

دوبار چرا واقعا فقط ادمو میارن میبرن ما تا شوهرمون مشکل نداشته باشه دوبار از نمیگیرن 

دخترا من فردا میخوام برم پرورشگاه تحقیق و ثبت نام برام دعا کنبد کارام پیچ نخوره از ته دلم خوشحالم ...

وای عزیزم..

گریه گرفت😔😔😭😭

حتما دختر بیار..عاشق دخترم..

خدا خدا خدااا ک از بچه نصیبمون نکردی😭😭😭😭

عزیز دلم ی نوزاد دختر بیار ک هنوز راه نرفته باشه

سلام عزیزم خوبی آلهه جان چخبر میگم سرکلاژ شدی ؟اگه کاش توهم پسیاری میزاشتی ؟ البته من تو همین نینی ...

سلام عزیز دلم اره منم سرکلاژ کردم ، امروز همسرم رفته مطب با دکترم حرف بزنه ببینه چی میگه

دوبار چرا واقعا فقط ادمو میارن میبرن ما تا شوهرمون مشکل نداشته باشه دوبار از نمیگیرن 

نمیدونم والا.منم تعجب کردم اخه اگ ازمایش مشکل داشت باشه و دارو بدن بگن مجدد ازمایش بدین درسته ولی الان بی دلیل میخان بگیرن