2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
منم بعد چهار ماه دنبال درمان امروز اینو بهم گفتن چند دفعه هست میرم اولین باره الان اینو گفتن خودمم ج ...

سلام خانم،فرزند اولتونه؟؟؟؟

رویان چیزی که من میدونم اگر برای فرزند اول اقدام کنی تعیین جنسیت نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم،فرزند اولتونه؟؟؟؟ رویان چیزی که من میدونم اگر برای فرزند اول اقدام کنی تعیین جنسیت نمیکنه

نه دومیه اولی رو هم تو رویان میکرو انجام دادم ولی الان نسبت به قبل خیلی داستان دارن و اذیت میکنن شایدم برای تعیین جنسیت این سیاستو پیش گرفتن آدمو پشیمون کنن

ااای جااااان دلم😍😍 عه مگه تحصیلاتم شرطه؟ نمیدونستم. چشمام قلبی قلبی شده ان کلا😍 از همین حالا خ ...

بله شرطه 

ولی من قبلا شنیده بودم یکی از اعضا خانواده دیپلم داشته باشه کافیه

ولی خب کافی نیست :)

همینکه پام رسید بهزیستی گریم گرفت سعید گفت چرا گریه میکنی گفتم از خوشحالیه 🥹

خیلی ذوق زده بودم ولی خورد تو پَرم😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها به ما گفتن دوهفته بعد بیایین برا آزمایش مجدد همسرت!دوبار نمونه میگیرن انگار چرا اینجوریه؟بعدم‌مشاوره مامایی برم من.ماما چکار داره تو کاغذ نوشته دوروز قبل مراجعه نزدیکی نداشته باشین

سلام دوستای عزیز  ببخشید که همتون نگران کردم ولی واقعا شرایط خوبی نداشتم درد شدید و عفونت ادرا ...

خداروشکر سحر جان درکت میکنم عزیزم خیلی مراقب خودت باش سحر جان از لحاظ روحی خیلی خودتو شاد نگه دار میدونم کاملا تو چه شرایطی هستی ولی روحیه خوب و ارامش واقعا یرای من تاثیر مثبت خیلی زیادی میزاره . واقعا حالم خوب شد پیامتو دیدم یه نفس راحت کشیدم به خدا 

ممنون عزیزم خیلی برام دعا کن فعلا استراحت مطلقم بلکه پساری جواب بده

عزیز دلم همونجوری به پهلو میخوابی ؟ من الان همسرمو فرستادم تهران رفت از دکترم بپرسه چکار کنم نی نی بیاد بالا ؟ کشته منو تو این چند روز به خدا همش تو بخیه هامه

بله شرطه  ولی من قبلا شنیده بودم یکی از اعضا خانواده دیپلم داشته باشه کافیه ولی خب کافی نیست ...

الهییی قربووون دلت برم مامان مهربون😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییی قربووون دلت برم مامان مهربون😍😍

خدانکنه عشقم 😌😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها کدوم هاتون تعیین جنسیتین؟من.سارا.نارنجستان.رعنا جانم که ان شا الله دارن به زایمان نزدیک میشن. ...

ایدا جانم من تعیین جنسیت نیستم عزیزدلم، 🧡

متاسفانه توی تعیین جنسیت ده درصد شانس پایین میاد،