2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ممنونم عشقم آخی من معده دردم بهتر شده اما دیروز حالت تهوع زیاد داشتم دیشب معدم میجوشید که آتیش میزد ...

بیشتر سعی کن ۴مغز بخوری و کشمش و اینا

هم برای خودت و نی نی هات مفید هم اذیت نمیشه معدتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه گرمی زیادجنین وپس نمیزنه ازفریزاومده؟

اینا رو من از تجربیات عزیزانی که مثبت شدن میگم

کلا میگن رحم باید گرم باشه.حتی برای کسانی که رژیم غذایی تعیین جنسس میگیرن رحم گرم برای پسر و رحم سرد برای دختر دار شدن

من الان دست میذارم شکمم سرده ولی زیر دلم که رحم هست گرم

والا آدم میمونه چیکار کنه

پروانه جان شما از قدیمی ها هستین؟شبنم یادتونه؟کاربریشون جیگر شوشو بود فک کنم تگ میکنم اسمش نمیاد.منو ...

بله عزیزم من خیلی وقته اینجام یه کاربرری دیگم داشتم اون و حذف کردم با این وارد شدم همین جا بودی رژیم داشتی ؟نه والله شرمنده یادم نیست من حافظم کمی کوتاه تو اسم کاربری 

عزیزم شما جنین داری یا دوباره تخمک کشی میکنی؟

طوطیا جونم شما بهتر حال دل منو درک میکنی چقدر سخته سقط کردن برام دعا کن شکر خدا جنین دارم ولی این دیگه اخریاشه خدا بهم کمک کنه ناامیدم نکنه

من محمد زاده بودم الانم همونم اخلاقش رو خیلی دوست دارم  میرم پیشش میام آرامشش بهم منتقل میشه ...

ممنونم لطف کردید منم شاید همون محمدزاده رو برم انصاری انقدر خشکه بعدش روش انتقالش کلا یکی بوده اصلا تغیر نمیداد ببینم کدوم دکتر سیکلمو عوض میکنه اخه ۴بارشم سیکل بلند داشتم

من محمد زاده بودم الانم همونم اخلاقش رو خیلی دوست دارم  میرم پیشش میام آرامشش بهم منتقل میشه ...

ببخشید زیاد سوال میکنم 

شما چند تا تخمکو جنین داشتی چند تا جنس مورد نظرتون بود 

چند تا دختر دارید شمااونم ای وی اف بودید

بله عزیزم من خیلی وقته اینجام یه کاربرری دیگم داشتم اون و حذف کردم با این وارد شدم همین جا بودی رژیم ...

اره ولی نشد.بچه هارو دقیق یادم نمیاد فقط یه فاطنه یادمه بچه سومش هم دختر شد.و شبنم

سلام من خونریزی دارم خییییییلی شدید مث خونریزی پریودی 

حالم اصلا خوب نیست دردای زیادی هم دارم نمیدونم این خونریزی برا هماتومه یا تموم شد 😭😭😭😭😭

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
میگم عزیزم من دیشب سیرابی خوردم خیلی معدم امروز آرومه در حد نصف پیاله فقط آبشو خوردم امروز معدم خدار ...

تنهایی جان من فکر نکنم بتونم بخورم.داذم یوعده تو فریزر

درست کنم.یا تو از بیرون گرفتی؟

عزیزم تخمک کشی که بیهوشی کامله چیزی نمی‌فهمه طرف فقط مدتش کمه دیگه تا تموم میشه کم کم بهوش میان اینو ...

آره اما من چون نزدیک عملم بودو سرما خورده بودم و فک میکردن کروناست ریسک نکردن و بنا به صلاح دید پزشکم به جای بیهوشی منو بی حس کردن از کمر

به خاطره همین تویه اتاق که همه بالاسرم بودنو میدیدم هر کسی چیکار میکنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍