2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بچه ها جون سلام امیدوارم حالتون خوب باشه به امیدخدا من سه شنبه انتقال دارم میخام برم جوجوهامو بردار ...

عزیزم انشاالله بسلامتی انشاالله خدا واست خوش بخواد 

واسه ای وی ای جی چیکار کردی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاالله بسلامتی انشاالله خدا واست خوش بخواد  واسه ای وی ای جی چیکار کردی؟

بیمارستان زیر بارش نرفت اول گفتن تزریق میکنیم منم اومدم داروهامو به امیدشون شروع کردم وقتی رفتم گفتن تزریق نمی‌کنیم هیجاهم پیدا نکردم دیگه توکل برخدا اومدم توی سیکل دعا کنید برام روسفیدشم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها جون سلام امیدوارم حالتون خوب باشه به امیدخدا من سه شنبه انتقال دارم میخام برم جوجوهامو بردار ...

سلام عزیزم به سلامتی ما چند تا قدیمی این تاپیک اینجا پوسیدیم دیگه از بس چشم به راهیم جواب مثبتمونو اینجا بزاریم انشالله شما اولین نفر هستی و دیگه راحت بشی

نگران کمر درد نباش عزیزم یکی از نشونه های بارداری هم هست دلتو بسپار به خدا میدونم سخته همیشه نسخه پ ...

اره درست میگی عزیزم قربون خدا برم که کارارو خودش درست میکنه توام عذاب وجدان نداشته باش با کار کردن اونطور نشدن اونایی که باردارن خودشون متوجه نمیشد هزار تا کار میکنن طوری نمیشه اتشالا دوتا نی تی برات میمونه عوض این سال ها تنهاییت درمیاد 

سلام عزیزم به سلامتی ما چند تا قدیمی این تاپیک اینجا پوسیدیم دیگه از بس چشم به راهیم جواب مثبتمونو ا ...

پروانه جون واقعا خیلی خسته ایم از بس تو این راهیم

انشاءالله با دعاهای شما و همینطور بقیه بچه ها خبر مثبت شدنشونو بزارن

عزیزم الهی شکر بلاخره روز موعود رسید الهی به دردانه امام رضا 

به دل مامانشون بچسبن وصاحب اولادش کنن 🤲🤲🤲

سلام عزیزم به سلامتی ما چند تا قدیمی این تاپیک اینجا پوسیدیم دیگه از بس چشم به راهیم جواب مثبتمونو ا ...

پروانه جان شما از قدیمی ها هستین؟شبنم یادتونه؟کاربریشون جیگر شوشو بود فک کنم تگ میکنم اسمش نمیاد.منو یادتون نیس؟رژیم داشتم

بیمارستان زیر بارش نرفت اول گفتن تزریق میکنیم منم اومدم داروهامو به امیدشون شروع کردم وقتی رفتم گفتن ...

انشاالله خیره عزیزم 

فقط استرس نداشته باش بسپارش به خدا 

توکل کن و استرس بذار کنار.ان شالله خوش خبر میایی اینماه با بیبی چک مثبت عزیزم

عزیزم شما جنین داری یا دوباره تخمک کشی میکنی؟

عزیزم الهی شکر بلاخره روز موعود رسید الهی به دردانه امام رضا  به دل مامانشون بچسبن وصاحب اولاد ...

آترین عزیزم خیلی ممنون از دعای قشنگت اتفاقا مامانم عازم مشهده به امیدخدا روزای انتقالم انشاءالله که جواب باردارشدنمو از امام رضا بگیره😭😭😭

توکل کن و استرس بذار کنار.ان شالله خوش خبر میایی اینماه با بیبی چک مثبت عزیزم

ممنون عزیزم انشاءالله با دعاهای شما دوستان