2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فدات عزیز دلم ♥️ خوبم.خودت و دخترمون خوبه 😘 همش خواب سونو میبینم 😍🥹

خداراشکر انشاءالله همیشه خوب باشی

ماهم خوبیم فقط معده درد اذیتم میکنه. خیلی خوابالو شدم همش دوست دارم بخوابم 

انشاالله که خیره میری سونو با خبر خوش برمیگردی🙏

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداراشکر انشاءالله همیشه خوب باشی ماهم خوبیم فقط معده درد اذیتم میکنه. خیلی خوابالو شدم همش دوست دا ...

ممنونم عشقم

آخی من معده دردم بهتر شده اما دیروز حالت تهوع زیاد داشتم دیشب معدم میجوشید که آتیش میزد گلوم رفلاکس داشتم

من از غذا شدم وای بوی غذا میپیچه تو خونه معده من میپیچه

حالم بد میشه.عذای من ی تیکه نون سنگگ با ی لیوان دوغ

یا یزره سبزی ی گردو.اونم با دوغ میفرستم پایین این غذای سه وعده ی منه.دیشب شوهرم فلافل گرفت خوب بود ی نصف خوردم بادوغ...

اصلأ تاثیر نداره انشاالله

ان شاالله

حالا الان تو سایت گشتم خیلی ها نوشته بودن t4 بالا بوده و دکتر گفته مشکل نداره مهم tsh البته از من خیلی اومده پایین دیگه فک کنم قرصمو کم کنه الان یک و نیم میخورم 

ممنونم عشقم آخی من معده دردم بهتر شده اما دیروز حالت تهوع زیاد داشتم دیشب معدم میجوشید که آتیش میزد ...

میگم عزیزم من دیشب سیرابی خوردم خیلی معدم امروز آرومه در حد نصف پیاله فقط آبشو خوردم امروز معدم خداروشکر خوبه میتونم غذا بخورم صبحانه ناهار راحت خوردم بدون درد معده

عه جدا برا لقاح اشکال نداره رابطه باشه.پس چی میگن نباید چیز اضافه ای و لزجی باشه ؟فقط با دست امکانش ...

والله برای آزمایش اولیه هم همسرم گفت تنهایی نمیتونم اجازه دادن منم برم.فقط دخول نبود ولی کمکش کردم 

برای پانکجرهم دکترم گفت اشکال نداره فقط آروم باشه که تخمک آزاد نشه

بچه ها راهنمایی چیزی هست برای روزای انتقال بهم بگید لطفا

عزیزم بعداز اینکه انتقال دادی ۲ساعت روی تخت بخواب 

اصلا به فکر دستشویی رفتن نباش

کتاب قرآن و تسبیح ببر فقط ذکر بگو

من اندفعه انشاالله میخوام انجام بدم

قبلش هم کیسه آب گرم بذار روی رحمت از خونه تا وقتی برسی مرکز

شب قبل هم با سیاه دانه کوبیده و عسل دور تا دور کمر و زیر دلت رو ببند بذار گرمش کنه

عزیزم بعداز اینکه انتقال دادی ۲ساعت روی تخت بخواب  اصلا به فکر دستشویی رفتن نباش کتاب قرآن و ...

ممنون عزیزم چشم خیر ببینی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦