2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
آفرین خیلی جرات داری.خودت تنها میرفتی؟منم میگم تنها برم شوهرم میگ بچه ها چی.محل کارش تو شهره میتونه ...

با تاکسی میرفتم

آخه به مردا خیلی نیازی نیست یه امضا و نمونه ازشون میخوان. فقط کلافه و خسته میشن

و فکر کنم غالبا حوصله هم ندارن 

از کارشون هم میوفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با تاکسی میرفتم آخه به مردا خیلی نیازی نیست یه امضا و نمونه ازشون میخوان. فقط کلافه و خسته میشن و ...

من باتاکسی میترسم برم یوقت مسافر نداشته باش چی سه ساعت کلی راهه تا شهر بعدی.اره اصلا حوصله نداره شوهرمنم .یبار رفتیم داشت از خستگی تلف میشد و گرما زده شد😅

از روز تخمک کشی هم بگین.سخت بود؟برا گرفتن نمونه همسرتونو خودتون هم کمک کردین ؟

بله عزیزم طی رابطه بود

مساله شرعیش برامون مهم بود

اول ایشون نمونه داد بعد من رفتم برای عمل

عمل ساده ای هست

بعدش مثل درد پریودی یه مقدار زیر دل درد میکنه

۳روز استراحت نسبی میخواد

حتما بپرس که اسپرم شوهرت چند روز از تخلیه ش گذشته باشه 

بله عزیزم طی رابطه بود مساله شرعیش برامون مهم بود اول ایشون نمونه داد بعد من رفتم برای عمل عمل سا ...

عه جدا برا لقاح اشکال نداره رابطه باشه.پس چی میگن نباید چیز اضافه ای و لزجی باشه ؟فقط با دست امکانش هست.اون برا آزمایش اولیه اس؟منم برام‌مهمه

تعیین جنسیت کردید ؟دکترت کیه به نظرت کدوم بهتره من با انصاری پور بودم ۴بار ولی الان میخوام عوض کنم خ ...

من محمد زاده بودم الانم همونم

اخلاقش رو خیلی دوست دارم 

میرم پیشش میام آرامشش بهم منتقل میشه

مشکل داشتم رفتم وقتی کار به آی وی اف رسید تعیین جنسیت هم کردم

ولی الان مشکل ندارم اما به خاطر همسرم قبول کردم یک بار دیگه انجام بدم

عوارضش زیاده و به نظرم اگر مردهاخودشون بودن عمرا جونشون رو میذاشتن وسط

من محمد زاده بودم الانم همونم اخلاقش رو خیلی دوست دارم  میرم پیشش میام آرامشش بهم منتقل میشه ...

ببخشید نپرسیدین از پزشک اون سلولی که برا تعیین جنسیت برمیدادن اشکال نداره؟تاثیر داره رو جنین یانه؟

عزیزم من ساری انجام دادم. بار اول دکتر نصر انتقال دادن که منفی شد. اینبار دکتر کریمی انجام داد سارو ...

سلام عزیزم الان شما ساروگیت گرفتین؟ هزینه کل وماهیانه چقدر شد؟خودتونمعرفی کردین یا مرکز؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم به سلامتی ما چند تا قدیمی این تاپیک اینجا پوسیدیم دیگه از بس چشم به راهیم جواب مثبتمونو ا ...

اخی سلام پروانه جون خوبی گلم

چیکار کردی دختر نرفتی انتقال

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد