2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
اون روز نمیشه اون روز رو بذار پیش کسی یه بهانه ای که به کار شوهرت یا یه جوری که عادی باشه جور کنید ...

از روز تخمک کشی هم بگین.سخت بود؟برا گرفتن نمونه همسرتونو خودتون هم کمک کردین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم اگه مثبت بشم مدیون دعاهای شمام انشالا که لانه گزینی باسه

عزیزم لک لانه گزینه !حسرت جان انتقال اولته؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
فدات عزیزم اگه مثبت بشم مدیون دعاهای شمام انشالا که لانه گزینی باسه

فدات بشم همه محتاج دعای همدیگه یم بخدا من ندیدم کسی لک ببینه منفی بشه خدارا شکر میکنم که خدا نشونه و انرژی مثبت فرستاد برات

بیبن لکع ت قطع شده الان؟اگه ادامه داشت حتما شیافت اضافه کن لک لانه گزینی نیاز نیست عزیزم 

فدات بشم همه محتاج دعای همدیگه یم بخدا من ندیدم کسی لک ببینه منفی بشه خدارا شکر میکنم که خدا نشونه و ...

دستم که میکشم صورتی میشه ی دونه شیاف گذاشتم ممنون از دعاهای قشنگت خدا کوچولوهاتو نگه داره برات

دوستان نمیدونید محاسبه سن بارداری در ای وی اف چه جوریه؟🥺من ۱۶ انتقال جنین پنج روزه داشتم

عزیزم فرمولش اینه از روز انتقال تا امروزو به اضافه ی سن جنینت به اضافه ی ۱۴ تقسیم کن بر ۷ 

۱۷+۵+۱۴=۳۶÷۷=۵ هفته ویک روز میشی

بچه ها جون سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

به امیدخدا من سه شنبه انتقال دارم میخام برم جوجوهامو بردارم بيارم خونه🥰 دیگه بسه دوری

خواهش میکنم برای من حقیر دعا کنید شاید خدا صدای شمارو شنید وبعد۹سال دوا درمون و از این دکتر به اون دکتر به منم فرزندان سالم وصالحی نصیبم کنه وطعم مادرشدنو بچشم

دعا کنید استرس نداشته باشم😇

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ابن سینا  یه بار انتقال دادم مثبت شد ولی نموند الان میخوام برلی بار دوم وآخر انتقال بدم

تعیین جنسیت کردید ؟دکترت کیه به نظرت کدوم بهتره من با انصاری پور بودم ۴بار ولی الان میخوام عوض کنم خودم میگم طرازی یا معترف یا محمدزاده نظر شما چیه

دستم که میکشم صورتی میشه ی دونه شیاف گذاشتم ممنون از دعاهای قشنگت خدا کوچولوهاتو نگه داره برات

نگران کمر درد نباش عزیزم یکی از نشونه های بارداری هم هست

دلتو بسپار به خدا میدونم سخته همیشه نسخه پیچیدن راحته

اما سعی کن نا امید نشی.چون نا امیدی کار دست ادم میده شوهرم همش میگه اگر اونشب صبر میکردی من بیام بلند نمیشدی بیوفتی به جون خونه و سرویسا نه قلب قل اول ضعیف میشد په سومی پوچ میشد تو لطمه زدی جفتشون جابجا شده خونرسانی کم شده..میدونم اینا عمش الکی ولی همیشه تو دلت ی حسرت و نادمی هست که کاش نکرده بودم