2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ووی عزیز دلم بقران تو فکرت بودم گفتم بر حسب عادت بی حوصله گی نیومدی امروز سوره حجرات به نیت دخترامون ...

وااای آترین جان نمیدونی چی کشیدم یکدفعه از نصف شب درد شروع شد و هی بدتر شد دیگه صبح رفتم بیمارستان گفتن انقباض هست سونو گفت یکی از قل ها اومده پایین داره فشار میاره به سرکلاژ دیگه با دارو و سرم دردکنترل کرد

ووی عزیز دلم بقران تو فکرت بودم گفتم بر حسب عادت بی حوصله گی نیومدی امروز سوره حجرات به نیت دخترامون ...

آترین جان گفته فعلا استراحت مطلق حتی برای دستشویی هم نباید بلند بشی‌ فردا پساری میزارن انشالله جواب بده توروخدا برام دعا کن

مهتاب مهربونم، هر وقت موقع شیر دادن به دوستان اینجا فکر میکنم و براشون دعا میکنم، اسم تو اول میاد به ...

قربونت برم خیلی خوشحالم که دعام میکنی واقعا ازت ممنونم🤩😍

روزی که با یه جنین منفی شدی و خیلی ناامید شدی واقعا از ته دلم برات معجزه خواستم هیچ وقت نشد که فراموشت کنم

وقتی بعد یه مدت گفتی بدنت جوش زده و حالت عجیب غریب داری و مثبت شدی خودمم باورم نمیشد این اتفاق قشنگ افتاده باشه 

الحمدلله که اونهمه اذیت و آزار مراکز درمانی تون بخیر گذشت و دختر قشنگت رو صحیح و سالم بغل کردی

الهی به زودی این معجزه ی شیرین برای تک تک دوستای این تاپیک رخ بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره جرمه خب کی حریفشون میشه چندبار تلفنی شکایت کردم ولی خب پیگیری نکردن همشون دستشون تو یه کاسه فقط ...

انوکسان 30تاش شده 2ملیون 775

سهم بیمار 2775شده

15نا شیاف شده 147150

سهم بیمار84486

مکمل یونی فرو2777که بیمه قبول نکرده قرص یبوست پرو بیوتیک هم150که بیمه قبول نکرده

پردنیزولون و ا اس آ هم ده درصد گرفته 

آی وی اف سخته و دنیایی عوارض داره و اصلا هیچ تضمینی نیست بار چندم بگیره😐

من مشکل باروری ندارم.دختر کوچیکم ۲سال و ۳ماهش

رژیم قطعی نیست  چیکار کنم آخه دوس دارم باردارشم ۳۷ سالمه  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
وااای آترین جان نمیدونی چی کشیدم یکدفعه از نصف شب درد شروع شد و هی بدتر شد دیگه صبح رفتم بیمارستان گ ...

الهی هزاران بار شکر عزیزم 🤲🤲😘

میدونم خیلی سخته

توکلت بخدا باشه ولی خیلی مواظب باش پرولوتون میزدی ؟

دست به دامن خدا میشیم میمونن اون تو این چند هفته رو

خدا خودش داده خودش ازشون مواظبت میکنه 

نمیزاره به این زودی بیان 🤲🤲♥️

میگم شما انوکسا با بیمه میگیرین  شوهرم رفته بگیره گفته تا نه روز دیگه دارو دارین درصورتی ک امش ...

اگر دکتر زنان آشنا دارین بگین با کد ملی خواهر یا مادرتون تعدادی که کم دارین بنویسن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آترین جان گفته فعلا استراحت مطلق حتی برای دستشویی هم نباید بلند بشی‌ فردا پساری میزارن انشالله جواب ...

آفرین دکترت چه فکر خوبی کرده

دکتر منم میزاره من ندیدم برای کسی جواب نده سحر

چشم به شرط لیاقت هر لحظه بیادتم ودست به دعا 

نمیدونم یکدفعه از نصف شب زیردلم دردگرفت دیگه تا صبح صبر کردم ولی هی شدیدتر شد دیگه رفتم بیمارستان مع ...

عزیزم واسه سلامتی دوقلوهات ایه ااالکرسی خوندم بازم میخونم براشون 

اسم کاربریتو گرفتم بالا گفتم خدایااا این کاربر  دوقلوهاش به موقع و بسلامتی به دنیا بیان هواشونو داشته باش

فقط لطفا ارامش داشته باش و استرس رو از خودت دور کن سعی کن غذای جامد نخوری واسه دستشویی بهت فشار نیاد سوپ و مایعات و میوه بخور 

انشاالله به خیر میگذره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود