2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم من ورم نکردم فقط شکمم نفس تنگی زیاد که بستری شدم نمیدونم دکتر گفت هایپر شدی ؟علایم دیگع ی هم ...

روز پانکچر درد داشتم که یک بطری دوغ  نمک داخلش ریختم خوردم دردم کمتر شده حالا ورم دارم جرات نمی کنم دوغ بخورم

علایم دیگه ی ندارم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نگاه کردم سایکلوژیست باز این دفعه نوشته گفته بعد از اکتوژست اینو بخرم باز،اینو هم منشیش گفت دار ...

این سکلوژست پیدا بشه خیلی خوبه دارن جمع میکنن به جاش اکتوژست آوردن من قبلاً فرتیژست میزاشتم 

سلام دوستان  من دو شب هست که بیمارستان بستری شدم بخاطر درد شدید  برام دعا کنید کوچولوهام ...

چندم انتقال دادی شما عزیزم؟دکتر چی میگه؟چقدر ناراحت شدم ان شاالله که الان نمیان و سروقت میان

سلام دوستان  من دو شب هست که بیمارستان بستری شدم بخاطر درد شدید  برام دعا کنید کوچولوهام ...

سلام عزیزم چی شدی خوب بودی ک ان شاالله چیزی نیست برات آیت الکرسی میخونم ان شاالله به موقع دنیا میان🤲

این سکلوژست پیدا بشه خیلی خوبه دارن جمع میکنن به جاش اکتوژست آوردن من قبلاً فرتیژست میزاشتم 

فرتیژست به من سوزش و خارش شدید میداد،عوض کرد اکتوژست حالام سایکوژست گفته شوهرم باشه یکی دو روز دیگه میرم که نسخه اش رو بگیرم پیدا کنم بهت آدرس میدم بگیری

کارشون جرمه که من نگاه میکنم بهت میگم بیمه چند حساب کرده 

اره جرمه خب کی حریفشون میشه چندبار تلفنی شکایت کردم ولی خب پیگیری نکردن همشون دستشون تو یه کاسه فقط جیب مردم رو خالی میکنن

فرتیژست به من سوزش و خارش شدید میداد،عوض کرد اکتوژست حالام سایکوژست گفته شوهرم باشه یکی دو روز دیگه ...

اره اون ایرانی ها یه جوری بود حس میکنم جذب خارجی ها خیلی بهتره

قربونت حالا از هرجا گرفتی بهم بگو 😘

عزیزم چرا؟شما که خوب بودی؟چه دردی؟

نمیدونم یکدفعه از نصف شب زیردلم دردگرفت دیگه تا صبح صبر کردم ولی هی شدیدتر شد دیگه رفتم بیمارستان معاینه و سونو کردن گفت دردهای زایمانی هست و سرکلاژ داره باز میشه الان دو شبه بیمارستانم استراحت مطلقم 

نمیدونم یکدفعه از نصف شب زیردلم دردگرفت دیگه تا صبح صبر کردم ولی هی شدیدتر شد دیگه رفتم بیمارستان مع ...

ای وای عزیزم،قربونت برم ان شاالله چیزی نیست،چند هفته ای؟کاش تا۳۰ هفته صبر میکردن این کوچولوها،ان شاالله دکترا بتونن جلوی زایمان زودرس رو بگیرن،وزن بچه ها چقدره الان؟

ووی عزیز دلم بقران تو فکرت بودم گفتم بر حسب عادت بی حوصله گی نیومدی امروز سوره حجرات به نیت دخترامون میخونم الهی سر موقه بدنیا بیان

چرا بستری ؟مگه انقباض دارب؟