2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
بیست سال 🥺؟؟؟ ببخشید فضولی نباشه دوست نداشتین جواب ندین شما چند سالتونه؟ الهی شکر که الان باردار ...

من الان ۳۸ سالمه 

ممنونم عزیزم 

دعا کنید برام بمونه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و چقدر تو دوران ناامیدی شیطون ازمون سواری میگیره🥲 وای فاطمه کربلا رفتی منو خیلی دعا کن. از الانم ا ...

🥺♥️

انشالله بطلبه

به روی جفت چشام

من داییم هر سال می‌ره یه مدت هم میخواست مدافع حرم بشه نذاشتیم چون دوتا دختر کوچیک داشت ، کلا هیئتیه

منظورم اشناست به این چیزا ممنون که راهنمایی کردی عشقم

با عراقی ها هم دوسته😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دعا كن خدا قدرت صبر و تلاش رو بهم بده

عزیزم من چون این راه رو خیلی تجربه کردم میگم به نظرم بلافاصله ادامه بده 

و دست از تلاش برندار ان شاءالله به زودی به نتیجه میرسی

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
من الان ۳۸ سالمه  ممنونم عزیزم  دعا کنید برام بمونه

میمونه عزیز دلم😍 امیدت به خدا باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانم عزیزم همه دوستانی که اینجا میبینی بار اول نتیجه نگرفتن . خود من بعد از سه بار انتقال بلاخره ...

قربونت برم عزيزم

ممنون از همدليت

بهم اميد دادى

خدا نى نى اتو واست حفظ كنه

واقعا اينجا خيليا بار اول مثبت نشدن؟

من ديگه جنين زيادى ندارم

ذخيرمم كمه

خدایا بحق این اذان قشنگی که پخش میشه سال دیگه این موقع حرم امام رضا کنارمون نی نی هامون هستن و ما به ...

چه آرزویه قشنگی چقد به دلم نشست خاهر انشالا که به حقیقت بپیونده  اشکام سرازیر شد اینروزا چقد دلمون شکسته س چقد نیاز داریم به حرف امیدوارکننده خدایا به حق دل های شکستمون حاجت روا بشیم خدایا هیچ زنی درحسرتبچه نباشه !در حق هم دعا کنیم انشالا که حاجت روا بشیم !کاش بچه هایه قدیمی بیان بگن چندبار تلاش کردن و بعد از چند بار موفق شدن اینجوری مابیشتر امیدوار میشیم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
زیارتت قبول باشه التماس دعا منم ظهری اونجا بودم😇🥰دعاگوی همه شماها

از شما هم قبول باشه دوسی،محتاجیم به دعا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
قربونت برم عزيزم ممنون از همدليت بهم اميد دادى خدا نى نى اتو واست حفظ كنه واقعا اينجا خيليا بار ...

😁

من خودم سالمم مثلا همسرم فقط حرکتش و مورفو کمه

ولی ۳ تا انتقال منفی داشتم

حکمت خدا قشنگه صبر داشته باش نتیجه رو بهت نشون میده

خیلی هاهم انتقال اول مثبت میشن😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خواستم اقدام کنم ولی چون ivig تزریق کردم تا آخر عمر نمیتونم🥲

بهاره جون اشکال نداره عزیزدلم، انشااله که هیچ وقت هیچ بچه ای بهش نیاز پیدا نکنه، من هم فردا باید برم ازمایش هارو برام بنویسن، ببینم امکان ذخیره کردنش وجود داره یا نه