2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم که جواب دادی ❤️😍❤️😘 پس دلیل خواب بیش از حدمم همین بوده کلا یه روز کاملو خوابیدم باز ...

خواهش میکنم عزیزم

اکثر افراد وقتی سه ماه تمام بشه خوب میشن ولی یه سری هم تا روز زایمان گلاب به روتون بالا میارن.انشاالله شما زود خوب میشی

یه سری غذاهای سنگین و چرب مثل ماکارانی رو نخور 

یعنی میشه برا نون باشه منم همش نان بربری میگیره شوهرم

یا خدا

فقط و فقط برای همینه

امتحان کن

یه دکتر تغذیه به من گفت باردار شدی به هیچ وجه نان بربری و سفید نخور

هم برای بچه هم برای خودتون

نانا بربری رو بنداز تو آب ببین چه حجمی پیدا میکنه یعنی او معده هم همون میشه.سردل میمونه و اذیت میکنه

سعی کنید استرس رو از خودتون دور کنید، سخته، میدونم ولی به خودت مدام بگو که: من تلاشم رو کردم، خدا او ...

سلام باران خوشگلم ممنونم بابت وقتی که گذاشتی تقریباً از همه ی شرایطت جز سفت شدن جفت خبر دارم

الهی شکر که معجزه‌ای خدا تو بغلته عزیز دلم ♥️

تو چند وقتی نبودی نمیدونم شرایط منو فهمیدی یانه

من سه تا ساک تشکیل شده یرام که هرکدام ی مشکلی دارن

قل اولم برادی کاردی قلب قل دوم قلبش نرمال ولی جاش گوشه و بارداری زاویه داره تهدید به سقط

قل سوم ساک خالیه

اگه شرایطم نرمال بود هیچی نمی‌ترسند منو

وقتی شیر میدی معجزه خانوم برام دعاکن گلم 

بچه ها من رفتم تست پاپ اسمیر دادم.ببخشید ولی پریر شبر باشوهرم رابطه داشتم اشکالی نداره؟منشی گفت ۲۴ساعت قبل رابط نداشته باشی؟؟نمیدونستم براعکس رنگی نباید رابطه داشت باشم و بلافاصله بعد پریودی باش متاسفانه.

سلام عزیزم قربونت آره بزرگ شده یسره دنبالش میدوئم عزیزم سونو شدی؟ راستش من تا هفته ۱۱ اینا درد پریو ...

الهی شکر خاله قربونش

من دقیقا درد پریودی دارم لک هم به هماتوم نمیخوره وتو سونو نداشتم.

دوتاس که یکیش قلبش ضعیف میزدکه تشخیص برادی کاردی داده 

من شکمم از قبل هم سفت بود کلا ولی خب الآنم سفتتر شده 

یعنی تو سیکل انتقال سفت بودش و احساس سفتی کردین ؟ یکی ان علایم بارداری تو سیکل انتقال ک مثبت میشه همون سفت شدن شکم هستش یا اینکه ربطی نداره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منتظر خبر خوشت هستم.تلفنی میگیری یا حضوری ؟

حضوری عزیز دلم،دلت پاکه از ته دلت برام دعا کن،من هیچ وقت طعم مادر داشتن  رو نچشیدم،یا زهرا امروز طعم مادر شدن رو بچشم🥰

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»