2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
😁😁😁 گیر دادم به تیکر تو برای من بارداری شما خیلی زود گذشت😍🧿 انشالله باقی راه رو به سلامت بگذ ...

ان شاالله قسمت خودت من بیام گیر بدم😅

برای بقیه زود میگذره ولی برای خود آدم هر روزش یک عمر🥴

فردایی ول نکنیا. تا سنت کمه بگرد ببین مشکل کار کجاست مجدد پانکچر کن و انتقال بده. من الان مدام فکر میکنم واقعا دیگه تو این سن و سال میتونم مامان خوبی برای دوتا بچه باشم؟!😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
۱_برای درمانش چیکارا کنم تو یکماه ۲_دوم من دیروز رفتم سونو درد معده به پشتم میزد و اسید معده زیاد ب ...

عزیزم اگه رحمت سرده من اینا رو انجام دادم.... 

طبعم هم چون سرد بود کلا سردیجات رو از تغذیم حذف کردم.... 

یعنی کلا سریجات رو نمیخورم غیر مرغ و ماهی که اونارم با ادویه جات گرم میکردم.... 

بعدش موقع پریودی حموم و شستشو رو کلا حذف کردم.... 

آب یخ و سرد رو کلا حذف کردم.... 

بعد نزدیکی و حموم بلافاصله آب خوردن رو حذف کردم.... 

بعد نزدیکی تا نیم ساعت خودمو نمیشستم.... 

جوراب پشم و کمربند پشم پوشیدم.... 

فعلا اینا به ذهنم رسیدن.... 

برا معدتم به نظرم اگه طبعت سرده به اصلاح تغذیت اونم خیلی بهتر میشه.... 

اما داروهاتم مصرف کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه رحمت سرده من اینا رو انجام دادم....  طبعم هم چون سرد بود کلا سردیجات رو از تغذیم حذف ...

عزیزم من بعد هیسترو با وجود خونریزی نادونی کردم رفتم حموم خیلی پشیمونم الان دیروز هم نگو پریود شدم ندونسته آب سرد زدم 

بقیه سوالاتمم می‌دونی آنا ؟؟🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
۱_برای درمانش چیکارا کنم تو یکماه ۲_دوم من دیروز رفتم سونو درد معده به پشتم میزد و اسید معده زیاد ب ...

والا انتقال به نظرم خیلی به فصل ربط نداره.... 

اینا فاکتورای خیلی جزئی هستن به نظر من اگه رحم سالم باشه و جنین رو بپذیره.... 

مشکل ایمنی و انعقادی نداشته باشی.... 

جنین سالم باشه.... 

احتمال + شدن بالاست.... 

تغذیه هر کسم باید مطابق طبعش باشه و کار شاقی نمیخواد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا انتقال به نظرم خیلی به فصل ربط نداره....  اینا فاکتورای خیلی جزئی هستن به نظر من اگه رحم ...

من الان اومدم دکتر ایمونولوژی کدوم آزمایشات مهمه بگم بنویسه فعلا غلظت خون و آپکا اومد تو ذهنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شاالله قسمت خودت من بیام گیر بدم😅 برای بقیه زود میگذره ولی برای خود آدم هر روزش یک عمر🥴 فردای ...

اخ بهاره از ته قلب من گفتی

ایا بقولی پیر تر بشم حوصله ی بچه هارو دارم؟؟؟

حس میکنم اونموقع مادر بدی میشم😂

من خیلی رو این موضوع حساسم دلم میخواد مادر ایده آلی باشم برای بچم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره من دوبار منفی شدم ، نه از همون اوایل که درمانمو شروع کردم دکتر بهم گفته بود شما فقط باید از طریق ...

ممنون خاهره مهربونم انشالا که خدا جوجتو سلامت بغلت بندازه خاهر منم ۸ساله منتظرم خیلی چشم انتظاری کشیدم به جز اون خیلی مشکلات تو زندگیم داشتم خیلی زیاد به حدی زیاد که واقعا به خودم میگم چطور تا الان دووم اوردم ولی خداروشکر بازم سر پام !امروز دکتر مردان به همسرم گفت طبیعی وضعت جالب نیس ولی برا ای وی اف خوبه بالاخره از طرف همسرم رد شدم خودمم قراره ورزش رو شروع کنم و زندگی بکنم برام دعا کن بارداری به خدا نزدیکتری خاهرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من الان اومدم دکتر ایمونولوژی کدوم آزمایشات مهمه بگم بنویسه فعلا غلظت خون و آپکا اومد تو ذهنم 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

اخ بهاره از ته قلب من گفتی ایا بقولی پیر تر بشم حوصله ی بچه هارو دارم؟؟؟ حس میکنم اونموقع مادر بدی ...

انشاالله میشی فاطی 

همه مون این حس و تجربه میکنیم وای چقدر گریه کردم گوشه کلینیک یه مامانبزرگ مهربونم کنارم نشسته بود منو خندوند

انشاالله عزیزم. چرا نشه اگه خدا بخاد اتفاق میفته امیدتو از دست نده 

ممنون عزیزم انشالا خدا برام بخاد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

دکتر یعنی منو میکشه بگم آزمایش ایمنی انعقادی کدوم لازمه برام بنویسین؟؟

والا انتقال به نظرم خیلی به فصل ربط نداره....  اینا فاکتورای خیلی جزئی هستن به نظر من اگه رحم ...

آنا جان هیسترو هم میشه بگی با خراش واقعا ۶ماه تاریخ انقضا داره 

می‌دونم خیلی سوال پرسیدم شرمنده

انشاالله میشی فاطی  همه مون این حس و تجربه میکنیم وای چقدر گریه کردم گوشه کلینیک یه مامانبزرگ ...

من چرا امروز اینجوری شدم دنبال بهونه ام

گفتی مادربزرگ دوباره چشام پر شد🕊️🖤

فاطمه جون قلبم خیلی سنگینه🥺

گاهی وقتا درد هم میگیره 💔

از اینهمه بار مسولیتی که خودم رو شونه هام ریختم خسته شدم

از اینکه نگران همه هستم خودمو فراموش کردم خستم

انگار پیر شدم ، خیلی پیر

نمیدونم چون فرزند اولم اینجورم یا انقد سختی کشیدم

یا از تنهایی اینجوری شدم ، بد تربیت شدم 

انگار باید غم همه رو بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فدات گلم ....  شکر خدا خوبیم....  خودمم خیلی دلم میخواد بیام اما خیلی کم پیش میاد بتونم ...

😍😍

الهی آمین یارب العالمین به حق بزرگی خدا 🧿🤲

انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40