2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزدلم ممنون الانم توکلم فقط به خداس!عزیزم شما انتقال اول مثبت شدین

نه عزیزم من انتقال سوم مثبت شدم 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم پهلوی چپ کلا خونرسانی به جنین رو تسهیل میکنه از الان رعایت کنی خیلی بهتره

مرسی عزیزم باشه حتما😘🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام‌ساراجان.خوبی آره‌عزیزم‌انتقالم‌‌دادم.امامنفی‌شدم.۲تابلاست‌انتقال‌داده‌بودم ساراجان‌۴تاجنین‌دا ...

قربونت عزیزم.ای بابا🥲🥲🥲چقدر سخته این انتقالای منفی ان شاالله همه بچه های تاپیک بزودی باردار بشن

آره دومرحله ای خوبه ان شاالله باهاش مثبت بشی عزیزم

من قبل اون انتقالای منفیم همه کاری که تو اینترنت میدیدم خوبه انجام میدادم که منفی شدم ولی اون دفعه ای که مثبت شدم از دوماه قبل روزی یک ساعت پیاده روی داشتم نمی دونم تاثیر داشت یا نه ولی تنها کاری که کردم این بود و واقعااااا استرس نداشتم و توکل کرده بودم بخدا بنظرم استرس مهم ترین چیزه  ان شاالله که مثبت میشی عزیزمتوکل بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم من یه روز حالت تهوع قطع شد تا صبح گریه کردم من درد زیر شکم داشتم ولی هیچی نبود الکی استرس ...

مرسی عزیزم که جواب دادی 😘❤️😍

انگار حالت تهوعو برای خودم نشون کردم هر موقع که قطع میشه خیلی نگران میشم ترجیح میدم باشه و تحمل کنم

سلام سارا جان خوبین فسقلت بزرگ شده ؟ عزیزم دلدرد با لکه بینی منو میترسونه ♥️😘♥️

سلام عزیزم قربونت آره بزرگ شده یسره دنبالش میدوئم

عزیزم سونو شدی؟ راستش من تا هفته ۱۱ اینا درد پریودی داشتم حتی چون بتام بالا بود دکتر بخاطر همین درد گفت احتمالا خارج رحمیه بیا سونو رفتم سونو ی جنین دیده شد گفت دوهفته دیگه دوباره بیا شاید یدونه داخل رحمه یکی خارج رحم خلاصه که هیچی نبود و الان این فضول خانم داره کابینتا رو میریزه بیرون😊 لکه بینی هم ممکنه هماتوم باشه باید سونو بشی اگه هماتومه باید پروژسترونت بیشتر بشه از ته دلت بسپار بخدا نذر کن سالم بغلش کنی ببری پیش امام رضا

من نذر امام حسین کردم که ببرمش کربلا ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلش راستی یکی یدونس یا دوتا جوجن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم. ما هم خوبیم خدا رو شکر. من شیر خودم رو میدم،  لا به لاش گاهی کمکی هم میدم ولی چون ...

عزیزم شیرخشک ضدکولیک بهش بده خیلی تاثیر داره 

دارو هم خیلییی تاثیر داره واسه کولیک ان شاالله این دوران کولیک هم چشم بهم بزنی میگذره

مرسی عزیزم که جواب دادی 😘❤️😍 انگار حالت تهوعو برای خودم نشون کردم هر موقع که قطع میشه خیلی نگران ...

منم دقیقا همینجوری بودم بعد سه بار که بعد تهوع گریه کردم و رفتم سونو دیدم جوجه خوبه حالش دیگه بیخیال تهوع شدم و یه روز که تهوع نداشتم تازه خوشحالم میشدم ان شاالله بسلامتی این دورانو بگذرونی و نی نی رو بغل کنی

طبیعی هست چون رحم داره بزرگ میشه و جفت برای اینکه به رحم بچسبه موادی از خودش ترشح میکنه که تو هرکس ...

مرسی عزیزدلم که جواب دادی ❤️😍❤️😘

پس دلیل خواب بیش از حدمم همین بوده کلا یه روز کاملو خوابیدم باز روز بعدش از صبح درد داشتم تا نصفه شب خداروشکر الان دردا کمتر شده اما باز یواش یواش دوباره دارم حالت تهوعو احساس میکنم

عزیزم من تا ۲۵ هفته شیاف داشتم بعدش قطع کردم

باز خوبه خداروشکر . آدم از اینهمه دارو آمپول و شیاف خسته میشه حداقل یکم مابینش تنفس میداشتیم هم خوب بود