2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منفى بود😔

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم،واقعا ریختم به هم ،نمیدونم چی بگم آروم بشی،از خدا میخوام دلتو آروم کنه عزیزم،الهی بزودی شاد بشی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
نه عزیزم من انتقال سوم مثبت شدم 

یعنی دوبار منفی شدین ؟شما بارداری طبیعی داشتین؟من بارداری طبیعی نداشتم یه انتقال منفی داشتم خدایا یعنی منم میشه مثبت بشم😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم  مامان خانم تیکرت مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 😍

قربونت برم نفس 

ممنونم🤩🤩

بلاخره یادگرفتم تیکر بزنم😄

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
چطوری باید تیکر بزاریم ؟

عزیزم انشاالله براحتی بگذرونی دوری بارداری رو 

بسلامتی بغل کنی جوجه نازتو 

قسمت نی نی سایت من برو بعد سه نقطه کنارش بزن . بعد رو قسمت اطلاعات کاربری بزن صفحه باز میشه و بقیه مراحل که مشخصه 

البته اینم بگم سایت چند وقتیه داره اذیت میکنه راحت نمیشه درست کرد شما امتحان کن انشاالله درست میشه و تیکر میزنی

خدایا شکرت
یعنی دوبار منفی شدین ؟شما بارداری طبیعی داشتین؟من بارداری طبیعی نداشتم یه انتقال منفی داشتم خدایا یع ...

آره من دوبار منفی شدم ، نه از همون اوایل که درمانمو شروع کردم دکتر بهم گفته بود شما فقط باید از طریق لقاح مصنوعی باردار بشید . تو طول درمان وقتی منفی میشدم دکترم بهم میگفت خودتو آماده کن برای رحم اجاره ای و دنبالش باش اما ناامید نشدمو ادامه دادم از دوروبریا میپرسیدم که چطور میتونم رحم اجاره ای پیدا کنم پولشو میخواستم با وام جور کنم که بلاخره بعد از ده سال مثبت شدم الانم لحظه به لحظش پر از نگرانیه اما توکلمون به خداست . تو این ده سال که گفتنش به زبون راحته خیلی اتفاقا افتاد خیلی جاها پاهامون لغزیدو دوباره خدا راه درستو بهمون نشون داد . اینجا هممون سختی و درد زیاد کشیدیم فقط من نیستم هممون مثل همیم چشامونو باید به اتفاقات گذشته ببندیم و به جلو نگاه کنیم تا وقتی نتونیم خداهم برامون کاری نمیکنه چون برامون نشونه هاشو گذاشته که متوجه بشیم صبر میکنه تا بیایم به سمتش

ببخشید عزیزم خودتم ناراحتی من همش برات طومار مینویسم آخه دوست ندارم اینجوری ناامید باشی ❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام ساراجون مرسی خودت خوبی دخملت خوبه؟ مرسی عزیزم انشاالله برام دعا کن همه چی خوب پیش بره چشم حتما

قربونت عزیزم شکر خدا

حتمااا عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات‌بشم‌ساراجان دعام‌کن.هرچی‌خدابخاد.خیرباشه‌برامون

توکل بخدا ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍