2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام گلم تو خوبی شکر میگذرونم

من نه اصلا خوب نیستم از صب ک پت میشم با حالت تهوع و معده درد. ضعف میرم یذره غذا میخورم حالم بد میشه. غذا نمیخورم ضعف میرم  . لکه بینی همون یه روز داشتم قطع شد 

دل درد هم وقتی میگیرم شدید. گرفتگی زیر شکم هم دارم 

دیگه کلافه شدم. همش هم دوس دارم بخوابم 

سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟ من شیر خودمو ندادم تا ۲۰ روز خونریزی داشتم روز ۵۰ بعد سزارین پریود شدم ...

ممنون عزیزم. ما هم خوبیم خدا رو شکر. من شیر خودم رو میدم،  لا به لاش گاهی کمکی هم میدم ولی چون کولیک داره و خیلی اذیت میشه میترسم کمکی زیاد بدم، فعلا روزی یه بار شیشیه میدم.

هنوز پری نشدم. اولش هم خونریزی زیادی نداشتم خیلی کم در حد یک هفته و بعدش هم فقط لکه بینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نه اصلا خوب نیستم از صب ک پت میشم با حالت تهوع و معده درد. ضعف میرم یذره غذا میخورم حالم بد میشه. ...

منم از ده روز پیش این حالتا اومد  همچنان هم هست احتمالا پنج هفته باید باشی و ادامه داره این حالتا

دقیقا منم از لکه بینی خاطره خوبی ندارم همون لک دیدم دیگه دستمال به دست شدم فک کنم برا همون عفونت گرف ...

ان شاءالله میگذره این روزها هم به خوبی و خوشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام نوشا جان واقعا دیشب مخصوصا سر شبش خیلی سخت گذشت بهم .دیشب دنیا برام تموم بود خدارا شکر که خدا ت ...

سعی کنید استرس رو از خودتون دور کنید، سخته، میدونم ولی به خودت مدام بگو که: من تلاشم رو کردم، خدا اول و آخرش باید مصلحت ببینه که ان شااله مصلحت دیده و به سلامتی بچه ام میاد بغلم‌.

من تمام بارداری استرس داشتم، ترس سقط، ترس از دست دادن و ... بارداری سختی هم داشتم بعد سه بار سقط و یه میکرو ناموفق، اول شروع سیکل مجدد میکرو طبیعی باردار شدم. همش دل درد شدید پری، لکه بینی، هفته ۱۱ کرونا بدی گرفتم و وسطش به خونریزی افتادم و خیلی مشکلات دیگه که اصلا دلم نمیخواد به اون روزها فکر کنم. هفته ۲۰ بهم گفتند جفت سفت شده و خونرسانی خوب انجام نمیشه. هفته ۳۷ کیسه آبم پاره شد و دخترم با وزن دوکیلو و نیم به دنیا امد، خدا رو شکر به خیر گذشت.

استرس رو سعی کن کم کنی چون واقعا به نینی ها میرسه. من الان دخترم یه دختر ترسو شده، لحظه ایی نمی تونیم تنهاش بذاریم. بخصوص از تاریکی میترسه. من هم توی بارداری خیلی ترس و استرس داشتم و اصلا توی اتاق تاریک نمیتونستم بخوابم.

گلم با خبر مثبت شدنت انشالا روحیه بگیریم علائم نداری دل درد و لکه بینی اینا؟ 

قربونت ایشالا،خیلی التماس دعا دارم،گرفتگی پهلو،گاهی تیر کشیدن زیر دل،نبض زدن تخمدونام لکه بینی اصلا نداشتم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»