2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان خوبین راستش من امروز وارد هشت هفته شدم از صبح که بیدار شدم حالت تهوع نداشتم اما به جاش ...

یعنی کسی نبود جواب پیام منو بده . من بلد نیستم تیکر بزنم هرکار کردم نشد . فقط چون تیکر ندارم به سوالم جواب نمیدین😔

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
وااای یعنی میشه ما هم بتونیم بریم خرید  انقد دوست دارم برم لباس بخرم براشون عین رویاس برام😍😍 ...

فدات اره که میشه فقط باید بالای بخواد هیچ کاری نشد نداره من چند بار نزدیک بود بچم رو از دست بدم اما رحم خدا شامل حالم شد نمیگم زود میگذره اما میگذره سعی کن فقط به خودت انرژی مثبت بدی من الان تازه شوهرم میگه نه مثل این که واقعا بچه دار شدیم یعنی هیچ امیدی نداشت من با ریسک بالا سرکلاژم شدم هفتم خیلی بالا بود اما فقط اون بالای قربونش برم امیدوارم این دوران رو به سلامتی پشت سر بزاری 

و خداروهر روز قسم میدم که قسمت همه بکنه مادر شدن رو 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی شکر عزیرم امپول بتا بهت داده دکتر ؟ انشاالله بسلامتی ۳۸هفته بغل بگیریشون 🤲

عزبزم الان اگه خدا قبول کنه نماز امام جواد رو خوندم و قران همش به یاد شما بودم و تنهاترین و بقیه کاربرا،امیدوارم نی نی هاتون سالم بیان بغلتون😍😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
تنهایی بهتری عزیزم ؟ من دردم خدارا شکر آرومتر شد.انشاالله که بهتر شده باشی هرموقع شب آنلاین شدی خبر ...

شوهرم خونه خوابیده یکم تهوع کم شده ادرارم یکم اومد نیم ساعت نشستم شیر آب باز گذاشتم ولی معدم درد می‌کنه ضعف دارم ولی غذا هم نمیتونم بخورم

شیوا جان باردار شدن برام شده یه آرزوی محال میدونم کفره ولی خستم از انتظار و میدونم خداوند قادر مطلق ...

منم همینجوری فک میکردم اما بعدها همیشه پیش خودم میگفتم مطمئنم یه روز نوبت منم میشه . خدا ارحم راحمین من اگه الان تو این مرحلم فقط به خاطره دعای شماست و مامان و بابام که همیشه برام دعا میکردن این موهبت خدا فقط به خاطره همیناست

خودتو رها کن با استرس و غصه هیچی درست نمیشه اینجوری فک کنی بیشتر عذاب میکشی خدا هم اینو نمیخواد 

انشاءلله که یه روزی از همین روزای نه خیلی دور نوبت تو هم میشه عزیزم مطمئنم

تایم ورزشتو روز به روز بیشتر کن از این به بعد هم به پشت سرت نگاه نکن که تا حالا چه دردایی کشیدی و چه سختی هایی داشتی فقط به جلو پیش برو و توکل کن

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم معده با تهوع منم تو هفته ی تو شدید داشتم که هم روزی دوتا فاموتیدین یکی دیمترون میخوردم.. انشاا ...

چرا دکتر به من دارو نداد پس فقط قرص لانزو داد ک بی تاثیر کلا ب ۶ چندساعتی تهوع کم می‌کنه فقط

بچه ها من تیروییدم از ۲ شده بود ۴ که دکترم دوز دارو رو زیاد کرد ازمایش جدید دادم از ۴ شده ۱۰ دکترم ت ...

عزیزم برو دکتر غدد دکتر زنان متوجه نمیشه برا من قبل انتقال زیر یک بود نمیخاستن انتقال بدن بعد هفته یکی قرص رو کم کردن بعد انتقال دو هفته گذشت آزمایش دادم شده ۱۷.۸ دکتر غددم میگه اونا ک تخصص ندارن چرا کم کردن من میدونستم بالا می‌ره الآنم یه هفته گفت روز سه تا بخورم بعد یه هفته یک ونیم قرص دوباره آزمایش بدم 

چرا دکتر به من دارو نداد پس فقط قرص لانزو داد ک بی تاثیر کلا ب ۶ چندساعتی تهوع کم می‌کنه فقط

من قرص دمیترون گرفتم فقط یه نصفه ازش خوردمو تمام از بس همه بهم گفتن حالت تهوع طبیعیه باید باشه نخور باید تحمل کنی منم دیگه نخوردم الان نزدیک به ده روزه که دارم تحمل میکنم یه روز خیلی شدید یه روزم خفیف مثل امروز که به جاش کمر درد و دل دردای پریودی داشتم

من قرص دمیترون گرفتم فقط یه نصفه ازش خوردمو تمام از بس همه بهم گفتن حالت تهوع طبیعیه باید باشه نخور ...

چند هفته ای شما 

دمیترون یبوست میاره دکتر هم نداد بهم تهوع میشه تحمل کرد همین ب ۶ موقت کم می‌کنه ولی درد معده رو نمیشه ده روز غذا نخوردم در حد دو سه لقمه خودمم لاغرم همش نگرانم برا جنین درحال رشده از چی من میخاد تغذیه کنه عجیب درد معده دارم چندساعت پیش ک مردمو زنده شدم زیرشکمم سفت شده بود درد میکرد خدا کنه اتفاق بدی نیفتاده باشه توکل به خدا 

خودش داده خودشم برام نگه داره

بچه ها من تیروییدم از ۲ شده بود ۴ که دکترم دوز دارو رو زیاد کرد ازمایش جدید دادم از ۴ شده ۱۰ دکترم ت ...

ببین عزیزم ا

موقع آزمایش استرس که نداری ؟ من دو هفته پیش آز تیروئید دادم و هم آز دیابت هم تیروئیدم عددش ۳/۹۳ بود و هم قندم بالا بود دکترم قبل اینکه برام دارو بنویسه گفت آزمایشتو دوباره تکرار کن دو روز پیش که آزمایش دادم هم تیروئیدم نرمال بود و هم قندم . قند دو مرحله ای ازم گرفتن قبل و بعد صبحانه هیچ مشکلی نداشت

فقط به خاطره استرس اینطور شده بودم چون دوهفته پیش به خونریزی افتادم و دکترم بهم استراحت مطلق داده بود

الانم ممکن دوباره تکرار بشه ولی مطمئنم که نه تیروئید دارم و نه قند

دکترت نباید اینقد عجول باشه به نظرم برو یه جای دیگه یا خود متخصص غدد

چند هفته ای شما  دمیترون یبوست میاره دکتر هم نداد بهم تهوع میشه تحمل کرد همین ب ۶ موقت کم می‌ک ...

انشاءلله عزیزم نگران نباش تو که درد معده داری تو خیلی از غذاهات باید رعایت کنی واقعا سختت میشه

من الان تازه میخوام وارد هشت هفته بشم آره چون شربت مخصوص یبوست میخورم اگه دمیترون هم میخوردم اذیتم نمیکرد تازگیا بیشتر اسهال میشم تا یبوست

@سحربانوو68    

سلام سحر جان خوبین؟فسقلات در چه حالن؟؟شیطونیاشون شروع شده فکر کنم که دیدم نوشته بودی اذیتی😅

خدا برات حفظشون کنه و به سلامتی دوران قشنگ بارداری رو بگذرونی

سحر جان برای ترکهای بارداری پرسیده بودی

من از یه پیج روتین پوستیمو تهیه میکنم واقعا راضیم امروز که یهکرم برای ترک بارداری دیدم یادتون افتادم اگر دوست داشتین براتون بفرستم

منم همینجوری فک میکردم اما بعدها همیشه پیش خودم میگفتم مطمئنم یه روز نوبت منم میشه . خدا ارحم راحمین ...

چشم عزیزدلم ممنون الانم توکلم فقط به خداس!عزیزم شما انتقال اول مثبت شدین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭