2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزيزان در چه حاليد؟ من فردا ان شاءالله ميرم واسه آزمايش بتا ميشه برام دعا كنيد جوابش مثبت با ...

سسلام عزیزم حتمن دعا گوت خواهم بود اگه لایق باشم 

صلوات میفرستم برات عزیزم 

ان شاءالله که خوش خبر باشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام‌عزیز.آزمایش‌دادی‌نیکادجان

سلام صاحل جان اره دادم شکر خدا دوباره دوبرابر شده بود دبگه فعلا آز نمیدم تا هفته دیگه گفتن صبر کنم اگه علایمی چیزی نداشتم مثل درد و لکه بینی و خونریزی دوشنبه هفته آینده دوباره آز بدم ببینم چی میشه توکل به خدا 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفر بهم درخواست دوستی داده قبول کردم فک کردم سوال داره یا جواب سوال منو می‌دونه بعد گفت ایتا یا و ...

وااااا عجب ادمایی پیدا میشن 

سلام صاحل جان اره دادم شکر خدا دوباره دوبرابر شده بود دبگه فعلا آز نمیدم تا هفته دیگه گفتن صبر کنم ا ...

خدارو شکر عزیزم 

الهی که بهترینها برات پیش بیاد عزیزم 🥰

سلام صاحل جان اره دادم شکر خدا دوباره دوبرابر شده بود دبگه فعلا آز نمیدم تا هفته دیگه گفتن صبر کنم ا ...

سلام دوباره تکرار کردی 

خب خداروشکر پس همه چی خوبه 

ان شاالله تا آخر هم برات خیر باشه عزیزم

تو رو خدا گریه نکن  به اون جوجه خوشگلای تو دلت فکرکن که وقتی مامانشون غصه میخوره ناراحت میشن. ...

قربونت برم خواهر مهربونم 😘♥️

روزانه کارم دعا وقرانه عزیزم

سحر میگه دکترت خونسرده واقعیت اینه که خودم هم میترسم برم سونو وخبر بد بهم بدن 😭😭

وااای یعنی میشه ما هم بتونیم بریم خرید  انقد دوست دارم برم لباس بخرم براشون عین رویاس برام😍😍 ...

سحر جان الان ارزوی ما فقط اینه این شیطونا بیان بالا یکم حالا خرید کردن پیش کش   امروزم خیلی پایین بود ترسیدم نرفتم حموم . دختر شیطون شما چه میکنه ؟ بالاتر اومده ؟ 

خدارو شکر عزیزم  الهی که بهترینها برات پیش بیاد عزیزم 🥰

مرسی عزیزم الان تقریبا سه تا آز پشت سرهم دادم همش دوبرابر شده به نظرتون خوبه؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دکتر منم هر دوهفته میگه بیا خب سونو زیاد خطرناک نیست برا جنین؟

نه اصلا. من از دکترم پرسیدم گفت امواجش هیییچ اثری بر جنین نداره.

منم اوایل زیاد رفتم سونو، فکر کنم هفته ای یه بار تا سونو قلب.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
هر دردی تا حد تحمل طبیعی دردا من از صبح ول نکرده ادرارم به سختی میاد زیرشکمم سفت شده درد داره خدا کن ...

منم الان همین حالتیم دلدرد پریودی که مثانه پر میشه خیای بدتر میشه

انشاالله که خیره عزیزم.دلت خالی نشه 😘

سلام دوباره تکرار کردی  خب خداروشکر پس همه چی خوبه  ان شاالله تا آخر هم برات خیر باشه عز ...

سلام عزیزم آره امروز تکرار کردم شکرخدا دوبرابر شد زنگ زدم مرکز گفت فعلا تا دوشنبه هفته آینده آز تکرار نکن مگه اینکه خدایی نکرده علایمی چیزی داشتی حالا تا هفته بعد ببینم خدا چی میخواد ممنون انشاالله خودتم الهی همه چی برات خوش پیش بره

منم الان همین حالتیم دلدرد پریودی که مثانه پر میشه خیای بدتر میشه انشاالله که خیره عزیزم.دلت خالی ن ...

من واقعا حالم بده ماشین هم نداریم حالم بد بشه چه جوری برم بیمارستان نصف شب خدایا