2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
خصوصی هست عزیزم؟بنظرتون بهترین بیمارستان خصوصی کدوم هست واسه سزارین تو مشهد؟

پاستور رضوی بنت الهدی هم فک کنم شخصی

موسی ابن جعفر هم خیلی بیمارستان تمیز و عالیه نیمه دولتی و بیمارستان امام حسین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاستور رضوی بنت الهدی هم فک کنم شخصی  موسی ابن جعفر هم خیلی بیمارستان تمیز و عالیه نیمه دولتی ...

نه عزیزم کاملا خصوصی باشه چون سلامتی بچه و خودم مهمه برام،حالا مهرگان و بنت الهدی و رضوی رو بهشون فکر میکردم ببینم چی میشه فعلا که سر دکترم بلاتکلیفم چه برسه به بیمارستان

من روز۸انتقالم عقدکنون خواهرزادمه ازالان استرس اونوگرفتم همه میرن آرایشگاه ورقص و... من موندم اگه ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296605689

خیلی بد اینجوری درست زمانی که انتظارشو آدم نداره اتفاقی میفته که آدمو میبره تو شوک .من هزار بار تمیرین کردم یه آشنا ببینم تو مرکز چی بهش بگم 

ما خانوما خوب قلق همسرامون رو بلدیم😉  موفق باشی عزیزم 🤪

🤣🤣🤣والا میگ دردسر داره بیخیالش شو.دلش رضا نیس.از اینکه نمیتونه مرخصی بگیره از رفت و امد هاش اذیت شدن بچه هام واهمه داره و شک و دودلی برا اینکار.دلش قرص نیس

خیلی بد اینجوری درست زمانی که انتظارشو آدم نداره اتفاقی میفته که آدمو میبره تو شوک .من هزار بار تمیر ...

ماسک بزن نشناسنت منم از این استرسا دارم الان که شکمم بزرگ شده اصلا از خونه بیرون نمیرم

🤣🤣🤣والا میگ دردسر داره بیخیالش شو.دلش رضا نیس.از اینکه نمیتونه مرخصی بگیره از رفت و امد هاش اذیت ...

عزیزم جدا از همه اینا توانایی بزرگ کردن سه تا بچه رو دارید؟مالی نه ها ،اعصابو اینا

من الان باردارم بچه هام هم سن بچه های شما هستن دوتاشون واقعا خیلی اذیتم خیلی ها باخودم میگم اگه مال خودم بود واقعا نمیتونستم بزرگش کنم و دیوونه میشدم به معنی واقعی چون اعصابم نمی‌کشه باز خوبه شوهرم کمک میکنه

نه عزیزم کاملا خصوصی باشه چون سلامتی بچه و خودم مهمه برام،حالا مهرگان و بنت الهدی و رضوی رو بهشون فک ...

نگاه دوست من چندسال پیش رفت رضوی خیلی اذیت شد جدیدا نمیدونم ولی اونو ک خیلی اذیت کردن درد طبیعی کشید بعد سزارین شد راضی نبود 

پاستور هم شخصی دکترای خوبی هم داره

نگاه دوست من چندسال پیش رفت رضوی خیلی اذیت شد جدیدا نمیدونم ولی اونو ک خیلی اذیت کردن درد طبیعی کشید ...

من سزارینی هستم بازم ببینم خدا چی میخواد چون دکتری هم که میرم باید این بیمارستانا باشه که بیاد عملم کنه

عزیزم جدا از همه اینا توانایی بزرگ کردن سه تا بچه رو دارید؟مالی نه ها ،اعصابو اینا من الان باردارم ...

دختر اولم شیطون هست ولی دومی بسیار آروووم جوری که اصلا اذیتم‌نمیکنه زیاد.من همه اینارو به جوون میخرم حتی به دوقلوشدن تو تعیین جنسیت هم فکر کردم.من نمیتونم از این خواسته ام دست بکشم ولی شوهرم راضی نیس زیاد و دودل هستش.از طرفی میگم اتفاقی بیفته چون راضی نیس زیاد میترسم بگ خودت گفتی