2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا را شکر.من شیاف رکتال گذاشتم دیگه عژیزم گودی کمر ربطی به بارداری نداره نترس کمر دردی که پایین ب ...

خدا کنه خطرناک نباشه وحشتناک از دیشب درد می‌کنه 

راستی مارک شیاف ک میزارین چیه ؟ ایرانی یا خارجی 

من سکلوژست پیدا نکردم 

اکتوژست گرفتم قبلا فرتیژست میزاشتم ایرانی بود 

خارجی خیلی زودتر تاثیر میزاره

خدا کنه خطرناک نباشه وحشتناک از دیشب درد می‌کنه  راستی مارک شیاف ک میزارین چیه ؟ ایرانی یا خار ...

مال منم اکتوژست مکه اکتوژست خارجی نیس؟ من وقتی خریدم از داروخانه پرسیدم گفته اکتوژست خارجیه و  گرفتم ۱۵۰ تومان

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خداروشکرعالی بوده بتا😍😍😍 گلم من سه شنبه وقت پی آرپی دارم سه شنبه پی آرپی کنم چهارشنبه میتونم بر ...

مممنون عزیزم اره عزیزم میتونی بری اصلا چیز نگران کننده ای نیست 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
خدا کنه خطرناک نباشه وحشتناک از دیشب درد می‌کنه  راستی مارک شیاف ک میزارین چیه ؟ ایرانی یا خار ...

میگم عزیزم من امروز تو واژنم حس درد دارم میاد و میره به نظرت مشکلیه؟ شما اینجوری شدی تا حالا؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مال منم اکتوژست مکه اکتوژست خارجی نیس؟ من وقتی خریدم از داروخانه پرسیدم گفته اکتوژست خارجیه و  ...

بچه ها من شیاف ایندومترین استفاده میکنم دکترای مشهد خیلی تاکید میکنن رو این شیاف 

البته مشهد که خیلی سخت گیر میاد 

ولی میگن خیلی خوبه 

بچه ها من شیاف ایندومترین استفاده میکنم دکترای مشهد خیلی تاکید میکنن رو این شیاف  البته مشهد ک ...

همون پروژسترونه؟؟؟

فکرکنم قبل انتقال گوسفندی خوبه بعدش گوساله درسته؟😁

قبل انتقال حتمن کله پاچه بخور 

لوبیا سبز رو تو این چهارده روز زیاد بخور 

نشاسته و آب هم زیاد بخور 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت قاصدک جان  &nbs ...

مرسی عزیز دلم الان واقعا به دعا دیگران خیلی محتاجم ان شاا... که بچه های قشنگتو صحیح و سالم بغل بگیری و ببوسیشون 😘🥰

اره عزیزم پرژستورونه امریکایی هستش

من تا حالا اسمشو نشنیدم چقدر خوب قیمت یه بسته اش چنده؟