2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت قاصدک جان 

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت 

انشاالله به آرزوت برسی 

الهی به زودی صاحب فرزندانی سالم بشی عزیزم 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

✔️bpyk-20

21-الهه-elahe✔️

✔️poweroflover-22

23-پروانه21✔️

24،-نیاز✔️

✔️rosev.10_25

✔️sarayyyyy_26

✔️happygirs_27

✔️shiva-ab_28

29-ماهورجان✔️

30-قاصدک-بیخبر✔️

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@قاصدک_بیخبر    

مبارکت باشه گلم چشم و دلت روشن علائم از اول چی داشتی؟انتقال قبلی دلیل منفی شدنش نگفتن؟

ممنون عزیزم دلیلش رو بهم نگفتن و تنها چیزی که گفتن این بود که هر بار انتقال فقط ۴۰ درصد ممکنه بگیره و این انتقالم پردنیزولون رو اضافه کرد به داروهام به نظرم تاثیر داشت 

روز دهم لکه بینی داشتم و به جز اون هم دقیقا مثل قبل پریود جوش زدم خیلی خیلی کم هم بعضی وقتها در حد یک ثانیه رحمم تیر میکشه

البته انتقال قبلی هم رحمم تیر میکشید فکر میکنم از عوارض استرادیوله

مبارک باشه  خیلی خوبه.اگر همون ۱۴ میرفتی بالاتر هم بود خداروشکر الان یه مامان بارداری برای م ...

انشالله انشالله عزیزم

واقعا خودم هنوز باور نکردم و تو شوکم آرزو میکنم هر کی در آرزوی بچه دار شدن هست بهش برسه و حاجت روا بشه 🤍☘️

جنینتون چند روزه بود؟برا من 4 روزه انتقال دادن بار اول انتقالتون بود؟

عزیزم امروز حالت هات چطور بود؟

من دم ظهری خواستم پاشم یهویی یه دردی سمت راست زیر دلم گرفت که بی اختیار گفتم آخ

دیگه حالت دیگه ای ندارم

برای منم ۴ روزه بودن

عزیزم امروز حالت هات چطور بود؟ من دم ظهری خواستم پاشم یهویی یه دردی سمت راست زیر دلم گرفت که بی اخت ...

منم فقط بعضی وقتا رحم تیر میکشه من این آخ گفتن دیشب ی درد گرفت که طوری شد دستم گذاشتم رو رحمم همین دیگه هیچی

من از ۲۱ آمپول پروژسترون رو شروع کردم تا روز انتقال و از بعد انتقال هر ۷۲ ساعت یکی آمپول آنوکسا رو ...

عه همینا چقد کم داروهات من هپارین دارم شیاف مروژسترون روزی 3 تا دوفاستون میخورم با استرادیول

مرسی عزیزم برام دعا کن من دیگه درازم فقط کمر درد دارم نمیدونم از دراز کشیدن زیاده  تغذیه یا کا ...

والا نه .یادمه خونریزیم زیاد بود تو یه شب دوبار رفتم بیمارستان یه خانم ماما از رو دلسوری گفت ببین اگ بچتو میخایی استراحت کن واگرنه که هیچ.تا چهارماهگی هم خونریزی ادامه داشت دکتر سونو گراف امیدی نداشت میگفت نمیمونه ولی من استراحت کردم و دکترمو عوض کردم دوز پروژسترون دوبرابر کرد یعنی بحا یدونه روزی دوتا امپول باید میزدم که خداخواست و دختر نازمو بهم بخشید.اگ خدا نخواد اتفاقی نمیفته من با تمام وجود درک کردم این موضوعو.فقط از خدا بخواه و تمام.