2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

سلام دوستانم امیدوارم شماها که مثبت شدین با کمترین استرس این دورانو سپری کنید خدا به همتون آرامش بده

از دیروز تاحالا که دارم میخونم میبینم چقدر همتون استرس دارین ،با استرستون منم استرسی شدم بخدا

من فکر میکردم همینکه آزمایش مثبت بشه دیگه میفتی تو ریل و میری مثل بقیه فقط غربالگری و کنترل ضربان و هیچی دیگه

نگو تازه اول راهه،راستش دیشب خیلی ناراحت شدم همتون دلوامس بودین واقعا غصه خوردم چرا روزهای قشنگمون باید با استرس بگذره

ولی تنها چیزی که اومد به ذهنم و خواستم بدونید انشااله دلواپسیهاتون کم بشه اینه

چه ما نگران باشیم چه نباشیم اون چیز که خدا بخواد میشه پس بهترین راه توکل به خودش و نزدیک شدن به اونه،بهش بگین بهترین نگهدارنده،برامون حفظشون کن که قطعا خیر ما تو اونچه هست که برامون میخواهی

خیلی سخته میدونم ولی وقتی میبینم چاره و راهی دست ما نیست با فکر به اینا آروم میشم انشااله شماهام آرامش به دلتون سرازیر بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شاالله حاجت روا بشی   قسمت بشه برم حرم برات دعا میکنم

ممنونم عزیزم،الهی هر چی ازخدا میخوای بهت بده مهربونم😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
فعلآ که معلوم نیست گلی مال شما قطع شد ؟

ان شاالله قطع میشه 

از من کم شده شیاف ک میاد بیرون یکم قهوه ای داره دیگه از دیروز درازم فقط تو تخت هی میچرخم از شدت کمردرد هم ک دارم دیوانه میشم عجیب درد می‌کنه 

فدات شم مهربون،امروز روز سیزده،گفتم پس فردا سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه هست برم آزمایش

عزیزم خیلی هم عالی 

ان شاءالله که به عشق قشنگشون به بهترین زن و مرد عالم 

که بهترینها برات پیش بیاد 

حتمن صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها رو بخون 

۵۳۰ مرتبه 

اللهم صلی علی فاطمه وابیها و بعلها وبنیها وسرالمستودع  فیها بعدد ما احاط به علمک 

بدون اینکه با کسی حرفی بزنی  یک ساعت زمان میبره 

ان شاءالله که با یه نتیجه خوب خوشحالمون میکنی😍

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام دوستانم امیدوارم شماها که مثبت شدین با کمترین استرس این دورانو سپری کنید خدا به همتون آرامش بده ...

سلام حورا جان خوبی فدای مهربونیت.منم فکر میکردم مثبت بشم تمومه 😀

چقد حرفات آرامش بخشه 😘❤️💓

چرا استرس گلم ؟ برات آیت الکرسی میخونم انشاالله با دست پر میای امشب یاسین میخونم دعا میکنم برات خد ...

عزیز دلم ممنونم ازتون،من مادر و خواهر ندارم برام دعا کنن اماچه خوبه دوستایی مثل شما دارم😍نمیدونم یهو چم شده،یهو ترسیدم برم آزمایش چیزی نباشه،حداقل الان تواین بلاتکلیفی انگار باهام هستن و حس مادری دارم،حس قشنگیه 😍

ان شاالله قطع میشه  از من کم شده شیاف ک میاد بیرون یکم قهوه ای داره دیگه از دیروز درازم فقط تو ...

خدا را شکر.من شیاف رکتال گذاشتم دیگه

عژیزم گودی کمر ربطی به بارداری نداره نترس

کمر دردی که پایین بین لگن کجاس ؟ اونجا به رحم مربوطه 

عزیزم خیلی هم عالی  ان شاءالله که به عشق قشنگشون به بهترین زن و مرد عالم  که بهترینها بر ...

ممنون خواهر مهربونم،چه خوب که برام فرستادی الان شروع میکنم میفرستم🥺به یاد همتون هستم

عزیز دلم ممنونم ازتون،من مادر و خواهر ندارم برام دعا کنن اماچه خوبه دوستایی مثل شما دارم😍نمیدونم یه ...

الهی عزیزم 😘

این حس ترس دلهره هممون داشتیم اگه بدونی من شب آزمایش نخوابیدم.روز آزمایش از نا امیدی بلند سدم خونه تکونی ساوندن سرویسهای واشپزخونه

الانم مثل سگ پشیمونم شاید خطراتی که تو سونوم هست از همون کاراس 

الهی عزیزم 😘 این حس ترس دلهره هممون داشتیم اگه بدونی من شب آزمایش نخوابیدم.روز آزمایش از نا امیدی ...

آخی عزیزم،خوبه که همه همو درک میکنیم،الهی که این روزا به راحتی برای هممون بگذره،الهی که شما هم سالم بغل بگیریشون

مممنون عزیزم  بتای روز ۱۲ بود ۴۲۰ پی آر پی هم برای ضخامت رحم خوبه  دردم نداره اصلا دو ر ...

خداروشکرعالی بوده بتا😍😍😍

گلم من سه شنبه وقت پی آرپی دارم

سه شنبه پی آرپی کنم چهارشنبه میتونم برم سرکار؟

چون برای ۱۴روزانتقال مرخصی گرفتم فقط

خدایابه امیدخودت🌺