2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم از اول بارداری نفخ شدید داشتم خیلی اذیتم میکرد ، بیمارستان که بستری بودم فوق تخصص گوارش ویزی ...

باشه عزیزم من سر ی انتقالم دکتر داد بهم دایمیتکون

الهه جان میشه پربیوتیک سه تا بخورم

دو روزه کره میخورم معدم میسوزه

ولی گفتم بهتر از یبوست 

عزیزم ۲ تا خوراکی یادم افتاد برات مینوسیم اصلا تو بارداری ضرر نداره حتما حتما بخور برای یبوست  ...

ممنونم فدات شم

باشه.کدو حلوای سخت پیدا میشه انشاالله گیر بیاره برام بامیه هم میگم بگیره کره از دیروز شروع کردم

اره الهه جان نمیتونم مایعات بخورم 😘♥️ 

آترين جان شما كيوي رو امتحان كن، نه يكي دوتا، اللن كه يبوستت شديده بار اول يه بشقاب پر كن بخور مثلا ...

عزیزم ممنونم که ارزش دونستی برام پست گذاشتی

چشم عزیز دلم.فقط کیوی وشلیل نخوردم بقیه ش میخورم جواب نداد بهم 

۳۰هفته بچه هاموندن؟

خداراشکر تو ان ای سیو هستن

دکترش گفت ۲۸هفته رد کنی سه قلوها میتونن زنده بمونن

۳۰هفته خودش درخواست سز داد دکتر گفت نا دردت نگیره کاری بهشون نداریم تا ۳۴هفته درشون میاریم که چند روز بعد نصف شب کیسه آب یکیش ترکید 

گلم گفت ضخامت ۹و۷هست رحم‌۳خطی گفت خوبه ۱تیرانتقال میده روز۳۰خردادهم پی آرپی داروی جدید داد

ایجونم بلاخره رسید اون روز شکر خدا

هر روز برات آیت الکرسی میخونم.خیلی مارا شرمنده خودت کردی

انشاالله من روسیاه قابل باشم که دعا کنم انشاالله دوقلوی سالم صالح خدا بهت بده 🤲😘

چرا دعای درد میکنی عزیزم ؛ درد که داشته باشی تحملش سخت میشه ؛ دعای بارداری سالم بکن 😍😘

گلم دردی که کم باشه حس کنم جنین تو رحم هست خدانکرده دردی نه وه نشه تحمل کرد بعد انتقال کلا مغز آدم قفل میکنه والا من فکر میکردم خیلی بی خیالت باشم