2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
نه قربووونت برم ب این راحتی نیس ک بیفتن. بقول بچه ها مث کنجد توی عسل هستن اونا. ان شاالله سر وقتشم ل ...

قزبونت برم انشالا این دفعه توام مثبت میشی خدا به هممون نظر میکنه ولی کاش حداقل درد رحم داشته باشم دلم خوش کنم 😢

قزبونت برم مهربونم انشالا چقد انتضار سخته من آزمایشم روز عید قربان خدا بهم هدیه کنه انشالا

خیلی سخته میدونم چی میگی ولی باید صبر کرد و توکل فقط استرس نداشته باش 

ان شاالله برات بمونه و تا آخرش خیر باشه برات 🌹

برا منم دعا کن فردا سونو دارم ان شاالله قلبش بزنه و بمونه برام🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته میدونم چی میگی ولی باید صبر کرد و توکل فقط استرس نداشته باش  ان شاالله برات بمونه و ...

استرس ندارم فقط غصه همسرم میخورم جواب منفی ازمایش ندم گلم حتما قلبش تشکیل میشه نترس بچه های ای وی اف خیلی زرنگن ماشالا به سلامت بغلش میگیری 

قزبونت برم انشالا این دفعه توام مثبت میشی خدا به هممون نظر میکنه ولی کاش حداقل درد رحم داشته باشم دل ...

چرا دعای درد میکنی عزیزم ؛ درد که داشته باشی تحملش سخت میشه ؛ دعای بارداری سالم بکن 😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چند روز بعد از قرص دوفامد پری میشیم؟ امروز روز ۳۰ سیکلمه‌. و ۷روزه ک دوفامد را قط کردم.کی بی بی چک ب ...

من خودم دو روز بعد  میشم ولی فک کنم تا ۱۰ روز جا داره. ان شاالله خوش خبر باشید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی سخته میدونم چی میگی ولی باید صبر کرد و توکل فقط استرس نداشته باش  ان شاالله برات بمونه و ...

ان شاالله فردا صدای قلب های  کوچیکشون می شنوی برات صلوات میفرستم😍😘😗

بچه ها من الان پریود دوم بعد سقطم هست. روز ۴ تموم شد وارد روز ۵ شدم. و فقط دل درد دارم و لک بینی جو ی ک پد هم نذاشتم حتی. ب نطرتون طبیعیه؟ من همیشه پریودام با لک بینی شروع میشه ولی دو یا نهایت ۳ روز.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام الا جان خوبی😍😘😗 واسه انتقال مجدد نمیری؟

سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم😘ان شاالله ماه بعد.  میخواستم همین ماه برم بعد یادم افتاد ک ی دوره دارو طب سنتی دارم ک گف اینارو مصرف کنم بعد برم انتقال. برا همین منتظرم هم اینا تموم بشه و هم امتحانام ک با خیال راحت برم. 

سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم😘ان شاالله ماه بعد.  میخواستم همین ماه برم بعد یادم افتاد ک ی دوره دارو ...

ان شاالله هر موقع خدا خواست و انتقال دادی مثبت بشی و تا نه ماه توی دلت باشه بعد از اون بیاد بغلت 😍😘

منم روز نهم سیکل پانکچر هستم به سلامتی کی پانکچر داری؟

من فردا میرم دکتر سونو شم هنوز نمیدونم دقیق کی باشه خودم با توجه به پانکچر قبلیم فکر میکنم سه شنبه یا چهارشنبه آینده باشه،شما اولین باره که پانکچر میشی؟