2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من باید انتقال جنین بدم که رحمم خیلی کوچیکه نمیشه دنبال رحم هستم  فعلا واقعا داغونم

ان شاالله خدا راه رو برات هموار می‌کنه 😍😘صاحب بچه های سالم و صالح میشی عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
رنجشو زده کمتر از ۱۵ منفی بیشتر از ۲۰ مثبت باید مثبت باشه یا منفی؟؟ شمام سقط داشتین؟؟

واقعیتش یادم رفته چجوری بود آزمایش من مال سال ۹۹ بود . دکتر ندیده هنوز؟

نه اون موقع سقط نداشتم. فقط دو تا خارج رحمی داشتم و یه آی یو آی و آی وی اف منفی. 

ب من گفتن باید لنفوسیت تراپی کنم. که ۳ بار رو انجام دادم ولی متاسفانه اتفاقایی افتاد که  به انتقال نرسیدم تا ببینم اثر مثبت داده برام یا نه. 

تو مرکز جدید هم ک اومدم دکترم کلا لنفوسیت تراپی و... رو قبول نداره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من دیروز انتقال دادم درد پریود کی شروع میشه من چرا ندارم نکنه لانه گزینی نکردن ؟

اصلا ب علائم فکر نکن. از الان دنبالش بگردی خیییلی اذیت میشی. خییلیا بودن مثبت شدن و علائمی نداشتن.

من خودم همیشه پر از علائم بودم و منفی ولی این سیکل علائم خاصی نداشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اصلا ب علائم فکر نکن. از الان دنبالش بگردی خیییلی اذیت میشی. خییلیا بودن مثبت شدن و علائمی نداشتن. ...

الا جون آخه رحمم دیروز یکم گرفتگی داشت اونم تا شب بود الان از صبح انگار هیجی نذاشتن تو رحم اصلا عادی نکنه تو دستشویی افتادن دیروز خیلی رفتم دستشویی یبوست بودم که امروز خوب شد 

الا جون آخه رحمم دیروز یکم گرفتگی داشت اونم تا شب بود الان از صبح انگار هیجی نذاشتن تو رحم اصلا عادی ...

موقع انتقال مثانه من به شدت پر بود اینقد ک تو اتاق عمل بعد انتقال برام لگن گذاشتن نتونستم خودمو نگه دارم بعدم همونجا همش دستشویی بودم اومدم خونه دستشویی بودم فقط تازه اولش فرنگی هم نداشتم ایرانی میشستم اصلا به این چیزا نیست خودتو نگران نکن عزیزم ان شاالله چسبیدن بهت نه ماه دیگه بغل بگیریشون صحیح و سالم😍😍😍

ن هنوز فردا سونو دارم و حالتا بارداری کم شده نگرانم   نمیدونم انتقال دو مرحله ای داشتم 28و ...

ان شاءالله که فرداصدای قلبشومیشنوید

استرس نداشته باش

برای نی نی خوب نیست😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
الا جون آخه رحمم دیروز یکم گرفتگی داشت اونم تا شب بود الان از صبح انگار هیجی نذاشتن تو رحم اصلا عادی ...

نه قربووونت برم ب این راحتی نیس ک بیفتن. بقول بچه ها مث کنجد توی عسل هستن اونا. ان شاالله سر وقتشم لانه گزینی می کنن. باور کن من این دفعه هیچ علایم خاصی نداشتم. همش میرفتم پی وی  favali میگفتم مطمئنم نگرفته انقد ک عادیم. میگفتم حتما من آمپولامو درست نمیزنم ک ی سینه دردم ندارم در حالیکه انتقالای قبلی انقد بد درد میگرف. چقد بهم میگف ک خیلیا بی علامت مثبت شدن و... 

ان شاالله شمام جزو همونا باشی عزیزم و مثبتیت پایدار باشه تا آخر😍

برا یبوست ولی اره حتما باید فکری کنی چون زور زدن خوب نیس. 

ان شاءالله که فرداصدای قلبشومیشنوید استرس نداشته باش برای نی نی خوب نیست😘😘

سعی میکنم بهش فک نکنم ولی به شدت علایم پریودی دارم کمر درد و درد ساق پا البته دیروز پیاده روی کردم یکم برا پادردم ک خوب شد باز کمردرد گرفتم 

ان شاالله توکل به خدا  التماس دعا دارم🤲🤲🌹

گلم الان بانمازم برات حدیث کسامیخونم

شماهم دستتوبزاررودلت ایه الکرسی بخون

ان شاءالله خدابرات حفظش کنه🙏🙏🌺

خدایابه امیدخودت🌺
موقع انتقال مثانه من به شدت پر بود اینقد ک تو اتاق عمل بعد انتقال برام لگن گذاشتن نتونستم خودمو نگه ...

قزبونت برم مهربونم انشالا چقد انتضار سخته من آزمایشم روز عید قربان خدا بهم هدیه کنه انشالا