2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان به من مترانیدازول وداکسی وپماددواژینال داده

ازامروزتا۵روز

یعنی میشه تا۳۰خرداددقیقا روزپی ارپی

درصورتی که توبرگه پی ارپی که دوستان فرستادن نوشته بود قرص آنتی بیوتیک ۳روزقبل پی آرپی قطع بشه

چیکارکنم حالا؟

خدایابه امیدخودت🌺
انشاالله که همه چی به خوبی پیش میره. به این فک کن 9 ماه دیگه بسلامتی بغل میگیری 

ممنون عزیزم انشاالله

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم دمای محیط،اگه پروژسترون بزاری یخچال که بعدش داغون میشی آنوکساهم همینطور میبنده ژله ای میشه ...

ببخشید منظورتون شیاف پروژسترونه یا آمپولش؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها سونو داپلر چه جور سونو برا جنین ضرر نداره

عزیزم‌خوبی پاهات خوبه؟ همش تو فکرت بودم چیکار کردی دکتر چی گفت

رفتی شهر دیگه توی هتل یا هر جا  اقامت می کنی بگیره تو ببر ازمایشگاه   به چه دلیل میگ ...

کلا رغبتی نداره به تعیین جنسیت میگ اذیت میشی آخرشم منفی میشه.همم ما صبح حرکت میکنیم میریم مرکز دوباره بعد اتمام کار برمیگردیم.

کارم اشتباه یعنی برا تعیین جنسیت اینکارو میکنم؟گیج شدم.راستش نمیتونم از این خواسته خودم کوتاه بیام.شوهرم میگ ولش کن رژیم سفت و سخت بگیر ولی من چون سربچه دومم شکست خورد رژیمم میترسم.نمیدونم موندم

دوستان به من مترانیدازول وداکسی وپماددواژینال داده ازامروزتا۵روز یعنی میشه تا۳۰خرداددقیقا روزپی ار ...

والله عزیزم به منم دادن هم داکسی هم ازیترو به دکترمم گفتم نباید بخورم قبل پی ار گفت بخور اشکال نداره ولی دوستان اینجا میگن نباید خورده بشه ولی من خوردم

کلا رغبتی نداره به تعیین جنسیت میگ اذیت میشی آخرشم منفی میشه.همم ما صبح حرکت میکنیم میریم مرکز دوبار ...

والله هر کی باید خودش تصمیم بگیره ولی منم خیلی با خودم کلنجار رفتم نتونستم رژیم بگیرم ولی لااقل اگرم این شانس اخرمم سه تا جنین دارم بدونه تعیین جنسیت نشه میگم تلاشمو کردمو نشده این فکر منه حالا باز خودت میدونی