2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
من از ترسم حموم نمیرم با دستمال نم دار تمیز میکنم خخخ   هی همسرم میگه چیزی نمیشه بیا روی توال ...

منم روی فرنگی میشینم شامپو و بدنم میشورم بعد سریع میرم زیر دوش میام بیرون 

دکتر گفت هفته ای یکبار حمام برو منم هفته ای یکبار میرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عزیز فوت شده ای به خواب اومد و برای یه خانم باردار گفت به سیب بخونه و بخوره

سیب گرفتم عصری حتما انجام میدم مرسی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله که دوبرابر می شه بعدش ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار می کنی اگر دوبرابر مجدد شد انشالله بارداری سا ...

مرسی عزیزم چقد خوب توضیح دادی همه سوالام برطرف شد حالا تا شنبه ببینم چی میشه مرسی عزیزم هرچی هست راضیم به رضای خدا فقط انشاالله خارج از رحمی نباشه خدای نکرده چون سری اولم خیلی زجر کشیدم بخاطر سقط سه روز بیمارستان اذیت شدم آخرم کورتاژ شدم دیگه توان عمل و بیمارستان ندارم😢😢

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه هاااا توجهههه لطفااا!!! واقعا چرا ما همه چيو پيچيده ميكنيم چرا سعي ميكنيم در لخظه زندگي نكنيم!! ...

سلام عزیزم خوبی بچه هات خوبن؟ عزیزم چقد تو مهربونی و روون راهنمایی کردی بله درسته بارداری هیچیش معلوم نیس بتام ۳۷ شده که دکتر گفت باید شنبه تکرار کنی ببینم روندش چجوریه من بارداری اولمم آز دادم ۱۲۰۰ بود که حتی تکرارشم نکردم گفتن یه هغته دیگه برو سونو که ساک هم مشاهده شد انقد همه چی طبیعی و درست پیش میرفت یه درصدم فک نمیکردم قلبش تشکیل نشه ولی متاسفانه شد و مجبور به سقط شدم با اون بتا که من داشتم الانم با این بتا معلوم نیس بارداریم چجوری پیش میره فقط دادم دست خدا ببینم رضای خدا تو چیه.. مطمنم خدا بخواد برام میمونه..بازم ممنون

بچه ها من امروز۱۲پریم شماروزچندپری انتقال دادین؟ خداکنه اخرهفته بیفته وسط هفته نیفته انتقالم😥

عزیزم من ۱۸ پریودی انتقالم بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی بچه هات خوبن؟ عزیزم چقد تو مهربونی و روون راهنمایی کردی بله درسته بارداری هیچیش معلو ...

انشاالله که همه چی به خوبی پیش میره. به این فک کن 9 ماه دیگه بسلامتی بغل میگیری 

خدایا شکرت
خواهش میکنم خیلی کار خوبی میکنی واقعا برای ما اندو داریم سمه منم پارسال پریود میشد سه روز اول دستم ...

میتونم تصور کنم چه دردی میکشی،من روزای اول پریودم اگر ژلوفنو دیر بخورم تا بخواد اثر کنه از درد میمیرم،خیلی کیست بدیه،کاش با دارو از بین میرفت☹️ خدا خودش کمکمون کنه

مرسی عزیزدلم،انشاالله با دعای شما ایندفعه نتیجه بگیرم🤲❤️