2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
کمتر باشه یعنی شاید خارج از رحمی باشه برم سونو بدم که معلوم بشه؟؟؟ شما چجوری سقط شد افتادید خونریزی ...

کمتر باشه احتمالش هست ببین من دوستم بعد ۵ روز تاخیر بتاش ۱۵۰ بود بعد ۴۸ ساعت شد ۱۸۰ دکتر سونو کرده بود که دیدن خارج از رحمه و رفت برای سقط که لوله اش رو از دست نده.

برای همین می گم اگر خدایی نکرده دوبرابر نبودی حتما زود برو پیش دکتر شایدم نرمال باشه بارداریت و بخواد داروی مراقبتی بیشتری بده.

من روز ۱۴ که اولین ازمایشو دادم‌و ۳۲ بود لکه نداشتم برای تکرارش موعدم بود که لکه داشتم اما بتامم دوبرابر بود. من هماتوم داشتم جفت زیادی جدا شده بود و هر چی پزوژسترون گرفتم کمش نکرد لکه بینی رو اخرم جنین از دست دادم. 🥺 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

وووای خداروشکر 😍😍 چقد خدا بهتون لطف داشته خدا دختر گلتو حفظ کنه سالم بغل بگیریش...منم الان بتام ۳۷ ...

ممنونم عزیزم خدا نی نی تورو هم حفظ کنه منم وقتی بتام پاین بود انقد ترسیدم و ب خودم الکی استرس دادم بسپرش ب خدا انشالله شنبه میره بالا من انقد تکرار کردم تا رسید ب۶۰۰دیکه دکتر گفت تکرار نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم برای همتون آرزوی بچه سالم و صالح دارم امیدوارم همگی ی روز به آرزوی مادر شدن برسین من فردا صبح انتقال دارم محتاج دعای همگی هستم خودم که خیلی نا امیدم 😢نمیدونم چرا اصلا حس امیدواری تو وجودم نیست اما راضیم به رضای خدا همین که تونستم تو مرحله ای وی اف باشم خیلی خدارو شاکرم چون این ای وی اف هم برای من آرزو بود حالا جوابش هر چی باشه ولی کاش مثبت باشه 

دوستان عزیزم برای همتون آرزوی بچه سالم و صالح دارم امیدوارم همگی ی روز به آرزوی مادر شدن برسین من فر ...

عزیز دلم ان شاا... که موفق بشی 

من هنوز انجام ندادم ولی میدونم فقط باید استرس نداشته باشی مثبت فکر کنی

مشکلتون چی بود شما؟

عزیز دلم ان شاا... که موفق بشی  من هنوز انجام ندادم ولی میدونم فقط باید استرس نداشته باشی مثبت ...

مممنونم گلم همسرم ازو اسپرم بود از بیضه اسپرم گرفتن فقط خدا باید معجزه کنه برام 😢

کمتر باشه احتمالش هست ببین من دوستم بعد ۵ روز تاخیر بتاش ۱۵۰ بود بعد ۴۸ ساعت شد ۱۸۰ دکتر سونو کرده ب ...

ممنون برا راهنماییت حتما همین کارو‌میکنم شنبه آز بدم تکلیفم مشخص بشه همه چیو دادم دست خداببینم چی برامون میخواد 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببخشید🥺🥺 چیکار کنم فکر و خیال راحتم نمیذاره

ببین همین تو نی نی سایت ببین چه تاپیک های سمییی هستش بخون بخند🤣🤣🤣🤣

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مممنونم گلم همسرم ازو اسپرم بود از بیضه اسپرم گرفتن فقط خدا باید معجزه کنه برام 😢

نمونه تسه عزیزم خیلی عالیه بهترین هارو برمیدارن انشاالله بهترین جنین ها

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام جونم خوبی من هیسترو کردم فکر کنم برا اونه پریود بشم ببینم بعدش ادامه داره یا نه خسته میشه آدم&n ...

خدا کمکمون کنه .منم حتما هیسترو میکنم قبل انتقال بعدیم .مطمئن باش قطع میشه