2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیز دلم خودت خوبی مامانمم خوبه زیاد بی تابی نمیکنه مثل دایی کوچیکم ولی دل نگران پدرشه منم تا ...

الهیی عزیزم بیا بغلم🫂🥺

سخته جونم انشالله دلشون آروم بشه 

فاطمه با روحیه باش تا مادر احساس پژمردگی نکنه درسته همه چی رو دوش تو افتاده 

ولی تو نشون دادی پر انرژی ترین هستی 

انشاالله زندگی روی خوش خودشو از این به بعد بهتون نشون بده

دامنت سبز بشه و چراغ خونت باشه عزیزم 

خیلی بفکرت بودم برام عزیزی 

منم همچنان لک بینی و درد تخمدان و کمر و دارم 

دکتر گفته طبیعیه توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا پروانه خانوم آزمایش داشت من یکم فکرم مشغوله اشتباه نکردم؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روزتون بخیر. منم مثل شما اندومتریوز دارم و یک سال پیش تازه اقدام کردم که نتیجه اش بارداری شیمیا ...

سلام روز بخیر

من سه ساله تو اقدامم اصلا باردار نشدم

پارسال فهمیدم اندو پیشرفته دارم اسپرم همسرمم داغونه رفتم مهر ماه ای وی اف ابان تخمک کشی کردم فهمیدم ذخیره م بشدت پایین اومده ۴تا تخمک سه تا جنین شد گفتن باز بیا تخمک کشی چون خیلی اذیت شدم نرفتم گفتم باز طبیعی اقدام میکنم بازم نشد

الان ماه بعد میرم باز تو سیکل ببینیم خدا چی برام در نظر گرفته ایشاا..  ک ایندفعه خوب پیش بره

اونسری از روز ۴پری تا ۲۱پری دارو مصرف کردم خیلی اذیت شدم

دخترا یکم راهنماییم میکنید؟ چطوری برنامه ریزی کنم واسه زندگیم امروز مامانم رفت سرکار منم صبح اومد ...

عزیزم مامانتون از لحاظ مالی به اون کار نیاز دارن یا فقط برای سرگرمیه اگه از لحاظ مالی نیاز دارن که حتما باید برن اگه فقط واسه سرگرمیه میشه جور دیگه خودشون رو سرگرم کنند

پدربزرگتون هم اگه نگهبان هست و سرکار میره پس توانایی داره که تنها بمونه شما هم میتونید توی طول روز یه سر بهشون بزنید و غذایی جیزی واسش حاضر کنید ولی نه اینکه از صبح تا شب اونجا باشین اخه شوهرتون هم حق دارن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم مامانتون از لحاظ مالی به اون کار نیاز دارن یا فقط برای سرگرمیه اگه از لحاظ مالی نیاز دارن که ح ...

@فردایی_روشن    

با صحبت های طوطیا جون کاملا موافقم

فکر زندگیت باش😇

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم مامانتون از لحاظ مالی به اون کار نیاز دارن یا فقط برای سرگرمیه اگه از لحاظ مالی نیاز دارن که ح ...

عزیزم تا قبل اینکه با آقاجونم باشه نیاز داشت به اون کار چون سرپرست بود

اما الان حقوق اقاجونم هست

فروش مبل هم هست درستع الان بازار کساد شده ولی اونقدری هست که پول تو جیبیش در بیاد

اره درست میگین مثلا ساعت ۱۱ بیام تا ۲ بعد برم خونمون

ساعت ۴ باز مامانم میاد عصر هم یه سر به مامانم بزنم

حالا نمیدونم اینو چطوری به مامانم بگم 😅

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهیی عزیزم بیا بغلم🫂🥺 سخته جونم انشالله دلشون آروم بشه  فاطمه با روحیه باش تا مادر احساس پ ...

ممنون مهربونم😚

انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه♥️

شوهرم روحیه ی طنزی داره هر وقت باشه مامانمو میخندونه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن     با صحبت های طوطیا جون کاملا موافقم فکر زندگیت باش😇

عزیز دلمی 😘

ممنون خودمم نگران زندگی خودم هستم

وای چقدر سخته نگران همه چیز باشی😂 اونم مخصوصا من که نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون مهربونم😚 انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه♥️ شوهرم روحیه ی طنزی داره هر وقت باشه ما ...

چه خوب بمونین برا هم 😍😍🙏🙏🙏

سلام عزیزم من شنبه از دلرم ولی بیبیچکام منفیه 

عزیزم انشاالله که مثبت بشی عزیزم بی بی چک نزن آنا بود و ماهیتابه هاش😅😅🍳🍳

برات صلوات میفرستم 

می دونی من اگر با تجربه الانم بر می گشتم به لحظه ای که تصمیم گرفتم بچه دار بشم، هیچوقت این تصمیم رو ...

عزیزدلم هیچی نمیتونم بهت بگم☹️☹️ تا کسی تو موقعیت ما نباشه نمیفهمه این حال رو، منم خیلی سعی کردم خودم رو سرگرم کنم و بیخیال باشم، ولی یک استرس همیشگی دارم که اگر تا آخر عمرم مادر نشم چی

نیکادجان‌سلام جواب‌آزمایشتوگرفتی.انشالله‌که‌مثبتی‌صددرصد عزیزم‌یه‌سوال انتقال‌دومرحله‌ای‌بایددوبا ...

سلام عزیزم آره گرفتم مثبته ولی عددش پایینه ۳۷ هستش رنج آزمایش ۱۰ به بالا مثبته مال من ۳۷ شده زنگ زدم دکتر گفت باید شنبه تکرار کنی حالم خیلی گرفته س نمیدونم چرا اینجوریه دل خوش کنم یا نه😭😭میترسم خارج از رحمی چیزی باشه 

نه یه بار هزینه میگیرن همون روز اول انتقال پول دو مرحله میگیرن من  ۱۰۵۰۰ دادم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏