2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
انشاالله موفق باشی سری بعد مثبت بشی🙏 

فدات‌بشم.انشالله.فعلا‌که‌آزمایش‌مثبت‌شده‌حسرت

دوستم‌داروهات‌چیابودن؟

جنین‌نداری‌دیگ؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام‌عزیزم رویان‌مراجعه کننده‌زیادداره ازنظر‌نظم‌وترتیب‌عالیه.شلوغه.بایدتحمل‌داشته‌باشی تاکارت‌ان ...

ممنون عزیزم.

کارشون خوبه؟

اصفهان من ۲بار انجام دادم با وجودی که شوهرم مشکلی نداره و خودمم ذخیره ام خوبه و هربار هایپر شدم، تعداد جنین ها کم میشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش انشالله تا شنبه دو برابر میشه فقط استرس نداشته باش

مرسی پروانه جون ولی من امیدی ندارم این بتا برا ای وی اف عملا هیچیه تا شنبه صبر میکنم ببینم چی میشه اونم زنگ زدم گفتم شنبه تکرار کن داروهاتو قط نکن دلم گرفته از همه چی گرفته از سه سال رفت و آمد بی فایده از این همه تلاش بی نتیجه ازاین همه استرس و نگرانی و هزینه های زیاد از وقتی ازدواج کردم بعده دوسال که فهمیدیم بچه دار نمیشیم نفهمیدیم زندگی یعنی چی همه موهای سرم سفید شده😭😭😭😭😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم آره گرفتم مثبته ولی عددش پایینه ۳۷ هستش رنج آزمایش ۱۰ به بالا مثبته مال من ۳۷ شده زنگ زدم ...

مبارکه نیکاد جان با این بتا بارداری عزیزم 

مگه ندیدی یه کاربری توی این تاپیک با بتای ۲۰ بچه اش بغل گرفته ، ان شاالله که دو برابر میشه عزیزم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها

منفی شد جواب آزمایشم، کمتر از دو بود

مرسی که پیگیر بودین و انرژی فرستادین برام 💖

اینکه جواب منفی شد خیلی ناراحتم نکرد، چون انگار دیگه سِر شدم. همین الان جواب رو گرفتم و حتی یه ذره اشک هم نریختم.

اما ناراحتم ازاینکه یا خودم یا رویان این وسط یک اشتباهی مرتکب شدیم که باعث شد هنوز شش روز نگذشته پریود بشم و حتی فرصت لانه گزینی نداشته باشن جنینهام.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم آره گرفتم مثبته ولی عددش پایینه ۳۷ هستش رنج آزمایش ۱۰ به بالا مثبته مال من ۳۷ شده زنگ زدم ...

نیکاد جان مبارکه. یکی از بچه ها با بتای هفت مثبت شد و بعدم دو روز بعد عددش دوبرابر شد، شما که بتات خوبه و انشالله برات خوب پیش میره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
میدونم‌چی‌میگی.ازجون‌دل‌درکت‌میکنم. نمیدونم‌خداماهاروکه‌تواین‌راه‌دکترهاییم‌میبینه‌یانه. اماچاره‌ن ...

راضیم به رضای خدا میدونم این راهی که ما توش قرار گرفتیم امتحان خداس تنها دلخوشیم اینه تو این چندسال ناشکری نکردم و‌نمیکنم اگه تا اخر عمرم مادر نشم ولی روحیه م ضعیفه نمیکشم اگه این بارم نشه و بتام بالا نره و دوباره بتونم ادامه بدم حتی از لحاظ هزینه هم نمیتونم تا الانم کلی بدهی و وام داریم همسرم از من داغونتره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بچه ها منفی شد جواب آزمایشم، کمتر از دو بود مرسی که پیگیر بودین و انرژی فرستادین برام 💖 ا ...

سرو عزیزم متاسفم☹️ خودت رو اصلا مقصر ندون، چون اصلا الان وقت مناسبی برای سرزنش کردن خودت نیست 

خودت هم میدونی اگر بخواد میشه 

بله خواهر امروزم سفید بود دیگه تا شنبه البته باز بدایه این دوروزم دارم میزنم از رو نمیرم که اون هی س ...

برای مثبت شدنتون یاسین ،حدیث کساخوندم انشالله به زودی خدایه پسر ساالم وصالح بهت میده عزیزم 🤍 

خدایاشکرت🤲🤍
سلام بچه ها منفی شد جواب آزمایشم، کمتر از دو بود مرسی که پیگیر بودین و انرژی فرستادین برام 💖 ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاءالله خدا به دلت آرامش بده. حتما پیگیری کن

خدایا شکرت
اره عزیزم خیلی رفت و امد داره ان شاالله توی این راه  هممون حاجت روا بشیم 😍  الان نشستم م ...

به نیتت یاسین و حدیث کساخوندم انشالله که دست پر وتعداد جنین هات زیاد باشه عزیزم 🤍

خدایاشکرت🤲🤍
من نصف پردونیزولون داشتم و آنوکسا کسی می دونه چطور باید قطع کنم؟

سلام عزیزم

خیلی متاسفم نمیدونم چی بگم

خدا برات جبران کنه و به دلت  آرامش بده

پرد رو تا سه مرتبه یه روز در میون همون دوز رو بخور بعدش قطع کن

انوکسا هم هروقت قطع کردی روز بعدش بزن دیگه کامل قطع کن 

بازم ببین بچه ها چی میگن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فدات‌بشم.انشالله.فعلا‌که‌آزمایش‌مثبت‌شده‌حسرت دوستم‌داروهات‌چیابودن؟ جنین‌نداری‌دیگ؟

ساحل جون خیلی برات ناراحت شدم

مشکلتون چی هست ؟

اگر تا حالا طب اسلامی نرفتی اونم امتحان کن شاید بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست