2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
راضیم به رضای خدا میدونم این راهی که ما توش قرار گرفتیم امتحان خداس تنها دلخوشیم اینه تو این چندسال ...

امیدت به خدا باشه ازخدا میخوام دلت رو شاد کنه وبیای ماروهم توشادیت شریک کنی عزیزم🥺🤍🙏🙏🙏

خدایاشکرت🤲🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات‌بشم.انشالله.فعلا‌که‌آزمایش‌مثبت‌شده‌حسرت دوستم‌داروهات‌چیابودن؟ جنین‌نداری‌دیگ؟

اسپرین و پردنیزولون روزی نصفی و شیاف روزی دوتا و استرادیول روزی دوتا چرا ۶ تا جنین دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مبارکه نیکاد جان با این بتا بارداری عزیزم  مگه ندیدی یه کاربری توی این تاپیک با بتای ۲۰ بچه اش ...

نمیدونم استرس دارم من بارداری اولم با بتای ۱۲۰۰ برام نموند الان با بتای ۳۷ میخواد چی بشه خدا میدونه غیر از صبر کاری ازم ساخته نیس فقط میگم خدایا خودت بهم کمک کنه تا خودت نخوای نمیشه برام بخواه که بمونه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جان مبارکه. یکی از بچه ها با بتای هفت مثبت شد و بعدم دو روز بعد عددش دوبرابر شد، شما که بتات خ ...

ممنون عزیزم منم زیاد امید ندارم تا شنبه ببینم چی میشه برام دعا کن برا توام خیلی ناراحت شدم خدا بهمون کمک کنه گناه داریم ماها.. من سری پیش مثل تو بودم به آزمایش نرسیدم پری اومد و آزمایش به زور همسرم دادم منفی بود اون روزی گفتی مثل پریودی داره ازت خون میاد خواستم بگم ولی دلم نیومد بگم که استرس نگیری 

امیدت به خدا باشه ازخدا میخوام دلت رو شاد کنه وبیای ماروهم توشادیت شریک کنی عزیزم🥺🤍🙏🙏🙏

ممنون برا دلداریتون دوستای گلم

ممنون عزیزم منم زیاد امید ندارم تا شنبه ببینم چی میشه برام دعا کن برا توام خیلی ناراحت شدم خدا بهمون ...

عزیزم مبارکه ان شاالله ک شنبه دوبرابر میشه چرا امید نداری آدم با امید زنده است 

ان شاالله سالم بغل میگیریش😍

نمیدونم استرس دارم من بارداری اولم با بتای ۱۲۰۰ برام نموند الان با بتای ۳۷ میخواد چی بشه خدا میدونه ...

ان شاالله همه چی خوب پیش میره و  خوشحال میشی😍😘😗

برات صلوات فرستادم 😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من صبحا میزدم اوایل پرستار می اومد بعدش دیگه ترس رو گزاشتم کنار خودم میزنم خیلی هم بهتر از پرستاره م ...

شماها چه شجاعین اخه من میترسم فلج کنم خودمو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم مبارکه ان شاالله ک شنبه دوبرابر میشه چرا امید نداری آدم با امید زنده است  ان شاالله سالم ...

انشاللله شما مامانی برام دعا کن.. یکمم از خارج رحمی میترسم که بتا کمه به نظرت امکانش هس؟

ان شاالله همه چی خوب پیش میره و  خوشحال میشی😍😘😗 برات صلوات فرستادم 😘

ممنون برا دل مهربونت مرسی 

سلام خانوما من فردا باید پانکچر بشم الان خونریزی قهوه ای دارم چیکار کنم نکنه تخمکام آزاد بشن

نگران نباش عزیزم . فردا ب دکترت بگو ک قبل رفتن ب اتاق عمل سونو کنه .

من توی سیکل شانگهای اینجوری شدم ی ۵-۶ روز لک بینی داشتم دکتر گف حتی خونریزی بیفتی خم مهم نیس چون تو تخمک کشی ما کاری با ضخامت رحم نداریم.

ان شاالله برا شمام همین طور باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱