2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام گلم  منم بعد از 3 بار انتقال دقیقا آخرین جنینم گرفت  وقتی که اصلا فکرش رو هم نمیکرد ...

سلام عزیزم 

چه خوب، خداروشکر نتیجه گرفتین

منم سیکل طبیعی بودم، هم اینبار، هم بار قبل

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیز دلم ببین ته دلت چی میگه منم ۳ تا جنین دارم که کیفیتشون خوب نیست ولی دلم نمیاد رهاشون کنم ۳ ماه ...

ته دلم که از هرچی انتقال جنین و دارو و آمپوله فراریه! 

اگر سیکل طبیعی رو امتحان نکردی حتما برو. انشالله نتیجه می گیری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ته دلم که از هرچی انتقال جنین و دارو و آمپوله فراریه!  اگر سیکل طبیعی رو امتحان نکردی حتما برو ...

فرق سیکل طبیعی با اونای دیگه چیه؟

نمیدونم امتحان کردم یا نه😁

سیکل هام همه یه جور بود ۳ بار انتقال دادم ۲ بار پانچر شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من تنهام میترسم تزریقاتی بیاد صبح ظهر شبم شوهرم میاد نمیدونم چکار کنم کاش این امپول هم زیر جلدی بود ...

عزیزم امپول زدن کاری نداره خودتم میتونی بزنی

مثل همون امپول زیر جلدی هست😉

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام نغمه جان  آره آزمایش دادم جوابش پنج عصر آماده میشه. نمی دونم، کاش می شد کلا قیدش رو بزنم

اای جاانم ان شاالله خوش خبر بیای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها شماذامپول پرژسترون روزای انتقال صبح میزدین یا شب 

من صبحا میزدم اوایل پرستار می اومد بعدش دیگه ترس رو گزاشتم کنار خودم میزنم خیلی هم بهتر از پرستاره میزنم اصلا دردم نمیاد😁

ببین زدنش کاری نداره اگه میتونی خودت بزن

خدایا شکرت
فرق سیکل طبیعی با اونای دیگه چیه؟ نمیدونم امتحان کردم یا نه😁 سیکل هام همه یه جور بود ۳ بار انتقال ...

یا از راه تحریک تخمدان یا بدون تحریک تخمدان پیش می رید (بدون استرادیول) در این بین چند بار آزمایش پروژسترون و ال اچ و استرادیول می دین و نهایتا هر وقت تخمک آزاد شد انتقال جنین داری

سلام نغمه جان  آره آزمایش دادم جوابش پنج عصر آماده میشه. نمی دونم، کاش می شد کلا قیدش رو بزنم

عزیزم ان شالله که مثبت میشه، کاملا میفهمت، منم خیلی با خودم کلنجار میرم که بتونم بدون بچه زندگی کنم

خدا رحمتشون کنه 🖤🥀 من تابحال ندیده بودم یعنی دیده بودم از دور ولی از نزدیک حس نکرده بودم برای ه ...

فاطمه جان منم حدود ۱۵سال پیش وقتی دانشجوی کارشناسی بودم مادربزرگم رو از دست دادم. برام خیلی سخت بود، داغش هیچ وقت برام از بین نرفت. جلو چشمم مادرم ذره ذره آب شد. مرگش هم با کلی سختی بود، طفلک خیلی عذاب کشید و جلومون پر پر شد.

چند سال بعد مادربزرگ دومم و بعدش آخرین پدر بزرگم. و ۳سال پیش یکی از عموهام😞

داغ عزیزان هیچ وقت هیچ وقت سرد نمیشه. من تمام این سالها ناراحتی و استرس این رو داشتم و دارم که نکنه مادر و پدر خودم رو از دست بدم. همیشه تو دعاهام از خدا خواستم هیچ وقت داغشون رو نبینم.

خلاصه اینکه داغ عزیزان همیشه سخته و فراموش نشدنی. شاید تنها چیزی که یه کم به دل آدم آرامش بده ذکر صلواتی، فاتحه ای یا قرآنی و... به نیابت از اون عزیزی که از دستش دادیم. چون شاید بشه گفت تنها چیزیه که از ته دل خوشحالشون میکنه.

خدا بیامرزه رفتگان همه این جمع رو

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشاءالله اینسری دامنت سبز میشه فاطمه جون 

ممنون بهار جونم🥹♥️

هرچی خواست خدا باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها کسی همچین تجربه ای داره یا داشته من وقتی میخابم بیدارمیشم در طول روز پای راستم از کمر ت ...

سلام‌دوستم.خوبین

شماچندهفته‌ای‌عزیزم

پادردتوبارداری‌برابعضی‌هاپیش‌میاد.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یا از راه تحریک تخمدان یا بدون تحریک تخمدان پیش می رید (بدون استرادیول) در این بین چند بار آزمایش پر ...

تابحال نداشتم 

ممنون از توضیحت عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40