2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام عزیزم آره گرفتم مثبته ولی عددش پایینه ۳۷ هستش رنج آزمایش ۱۰ به بالا مثبته مال من ۳۷ شده زنگ زدم ...

انشالله‌که‌میره‌بالا

.خارج‌ازرحم‌بتا‌خیلی بالامیشه‌.

باززیاده‌۱۰ونیم.‌برایه‌انتقال

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انشالله‌که‌میره‌بالا .خارج‌ازرحم‌بتا‌خیلی بالامیشه‌. باززیاده‌۱۰ونیم.‌برایه‌انتقال

من جنینام فریزه شاید برا اون هزینش بیشتر شده ۴ تا از فریز دراوردن که سه تاش انتقال دادن برام و یکیش ازبین رفت یه دونه سه روزه روز اول و دوتا پنج روزه بار دوم انتقال دادن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گل. کسی رویان میکرو کرده.  من از اصفهان میخام برم. دکتر شیوا رو بهم معرفی کردن. ...

سلام‌عزیزم

رویان‌مراجعه کننده‌زیادداره

ازنظر‌نظم‌وترتیب‌عالیه.شلوغه.بایدتحمل‌داشته‌باشی

تاکارت‌انجام‌بشه.

دکترهاشون‌همشون‌خوبن.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
پروانه جون امروز بی بی چک زدی؟

بله خواهر امروزم سفید بود دیگه تا شنبه البته باز بدایه این دوروزم دارم میزنم از رو نمیرم که اون هی سفیدشو به رخم میکشه من هی میگم فردا بیبیچکم رنگ میگیره 😁😁😁😁😁😁

من جنینام فریزه شاید برا اون هزینش بیشتر شده ۴ تا از فریز دراوردن که سه تاش انتقال دادن برام و یکیش ...

برامنم‌فریزه

برامن‌یه‌بسته‌۳تایی‌بازکرده‌بودن.یدونش‌ازبین‌رفته‌بود

۲تاش‌بلاست‌شده‌بود.انتقال‌دادن.۶۵۰۰شده‌بود

میخام‌دفعه‌بعدی‌بگم‌دومرحله‌ای‌انتقال‌بدن.

۴تاجنین‌تویک‌بسته‌هستن.

اخرین‌شانسم

بله خواهر امروزم سفید بود دیگه تا شنبه البته باز بدایه این دوروزم دارم میزنم از رو نمیرم که اون هی س ...

پروانه‌جون‌دیگ‌نزن‌تاشنبه.بزارشنبه‌دوخط‌بیفته

منم‌یه‌تصمیم‌گرفتم.سری‌بعدانتقال‌بدم.ازروز۱۰‌بیبی‌میندازم

پروانه‌جون‌دیگ‌نزن‌تاشنبه.بزارشنبه‌دوخط‌بیفته منم‌یه‌تصمیم‌گرفتم.سری‌بعدانتقال‌بدم.ازروز۱۰‌بیبی‌مین ...

وایییی خواهر اصلاااا دوم نمیارم بیبی هارو شوهرم برده والله تا الان ده تا زدم من اینم دیگه 😁😁😁😁

وایییی خواهر اصلاااا دوم نمیارم بیبی هارو شوهرم برده والله تا الان ده تا زدم من اینم دیگه 😁😁😁😁

😂😂😂😂😂بیچاره‌شوهرت.کارش‌شده‌بیبی‌بخره‌دیگ

انشالله‌که‌میره‌بالا .خارج‌ازرحم‌بتا‌خیلی بالامیشه‌. باززیاده‌۱۰ونیم.‌برایه‌انتقال

چی بگم‌ امیدی ندارم با این بتا بارداری خوب باشه زنگ زدم دکتر میگه شنبه تکرار کن ببینیم بالا میره حال ندارم دیگه نمیکشم این همه غصه رو اگه خدا این بار برامون نخواد و نشه دیگه هیچوت دنبالش نمیریم با همسرم عهد بستیم مسیر زندگیمون رو بدون بچه بببنیم قرار نبس همه مادر و‌ پدر بشن زوری نیس خدا نخواد نمیخواد این همه امپول و دارو وغصه و هزینه و استرس مگه ما چقد عمر میکنیم داغونم خدایا خودت رحم کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بالا قسمت چپ صفحه که جای اسم کاربری هست کنار اون پاکت شکلک روبزن.بعد نی نی سایت من .باز که شد اون صف ...

خدا خیرت بده عزیزم حاجت روا بشی 😍😘🤔

اینو گفتی انجام دادم پیام ها رو دیدم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
برامنم‌فریزه برامن‌یه‌بسته‌۳تایی‌بازکرده‌بودن.یدونش‌ازبین‌رفته‌بود ۲تاش‌بلاست‌شده‌بود.انتقال‌دادن. ...

انشاالله موفق باشی سری بعد مثبت بشی🙏 

وایی چقد زیاد باید آدم بره و بیاد .کدوم مرحله این شما؟

اره عزیزم خیلی رفت و امد داره ان شاالله توی این راه  هممون حاجت روا بشیم 😍 

الان نشستم منتظرم واسه سونو صدام بزنند با دل های پاکتون دعام کنید ؛دیروز ترشح داشتم میگم نکنه تخمک ها ازاد شده باشه😍

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چی بگم‌ امیدی ندارم با این بتا بارداری خوب باشه زنگ زدم دکتر میگه شنبه تکرار کن ببینیم بالا میره حال ...

میدونم‌چی‌میگی.ازجون‌دل‌درکت‌میکنم.

نمیدونم‌خداماهاروکه‌تواین‌راه‌دکترهاییم‌میبینه‌یانه.

اماچاره‌نیست.بایدصبرکنیم‌تاحکمتش‌بامصلحتش‌یکی‌بشه.

ببین‌دوستم‌ازنظررحم‌مشکل‌‌ندارید.احتمال‌داره‌جنین‌افت‌بتاکرده

شایدم‌دیرلانه‌گزینی‌کرده.صبرکن.توکل‌برخدا.انشالله‌بالامیره