2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

[QUOTE=295205913]اخ اره برا من ک نوشته پروژسترون تا هفت هفته بعد مثبت شدن ادامه داره شیاف نه هفته[/QUOوای کاش قطع کنن دیگه 

من یکی این امپولها داره اذیتم میکنه آبکش شدم باور کن 

یکی سردرد 

سردرد امانم رو بریده 

از صبح تا شب سر درد دارم اصلا نمیتونم هیچ کاری بکنم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من که سخت بود عزیزم ،تا حالا کسی رو هم ندیدم که بگه راحته  ولی اگه از وضعیت خودت‌ و‌ همسر ...

۲۸ سالمه تازه چهارماهه ازدواج کردیم. ولی خب من خیلی نگران موضوع بارداری ام میترسم یه دونه بیارم بعدش سنم بره بالا و دیگه نشه 🤦‍♀️ بیشترم به خاطر همین موضوعا دلم دوقلو میخواد . با خودم میگم تخمکا رو فریز کنم خیالم راحت باشه چند سال دیگه اگه بچه خواستم بازم بشه . سردرگم و گیجم نمیدونم

برای من هاله افتاد ولی ازمایشم منفی شد. چطور ممکنه واقعا😂

منم ازوناییم که از بی بی چک شانس نیاوردم😂 غیر از مورد آخر ک واقعا مثبت شدم انقددددد ادا در اورده سرم ک نگو.

بار اخرم باز ادا داشت. بتام ۱۰۵ بود بی بی چک مدیکور کم رنگ بود شدیدا و روژان پررنگ . بعد بتام که شد ۲۰ مدیکور پررنگ شده بود و روژان ی هاله خاکستری😂😂 مدیکور کلا رو من برعکس عمل می کنه مث اینکه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم با دکتر مشورت کن بارداری چندقلویی برای مادر و جنین خطر داره و اینکه انقدر عوارض داروهاش زیاد ...

میدونی خیلی نگرانم که آینده سنم بره بالا ذخیرم بیاد پایین  و دیگه نشه بچه دار بشم . چون سه یا چهار تا هم تو فکرمه اگه خدا بخواد . نمیدونم کلا سردرگمم . میگم طبیعی واسه اولی اقدام کنم  حداقل برم تخمک فریز کنم واسه آینده که خیالم یکم راحت تر باشه . 

البته با همه اینا بازم هرچی خدا بخواد اتفاق میوفته

بچه ها کسی اطلاعی داره که نوع کبد روی باروری تاثیر داره یا نه؟ چند وقت پیش ک رفته بودم طب سنتی گفتن ک کبدم بشدددت خشکه. تا حالا کسی اینو نگفته بود. میخوام ببینم ب باروری هم ربط داره یا نه.

البته کلا حرفای من سر انتقال و بچه و .. بود. ی دارو هم داد ولی نمیدونم برا متعادل کردن کبده صرفا یا به باروری هم ربط داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزم با دعای خیر شما انشاالله امسال خودتم مامان بشی برام دعا کن همه چی خوب پیش بره آزمای ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله😍😍

[QUOTE=295205913]اخ اره برا من ک نوشته پروژسترون تا هفت هفته بعد مثبت شدن ادامه داره شیاف نه هفته[/Q ...

دقیقا منم سردرد دارم هر روز صبح جای امپولام سنگ شده انوکسا میزنم خونم رقیق شده عضلانی میزنم خون میزنه بیرون معده درد کمردرد ان شاالله سالم به دنیا بیان همه این دردا فراموش میشه 🤲🤲

نیکاد جان روز انتقالم حساب کردی؟

من امروز روز ۱۲ انتقال اول و ۱۰ انتقال دوم هستم البته بدون حساب کردن روزای انتقال

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شاالله میمونه منم سقط داشتم حالتو میفهمم ولی ایندفعه ان شاالله تا اخر برامون خیرو خوشیه سالم بغلش ...

انشاالله عزیزم الهی آمییییین🙏🙏  نمیدونی چقد همسرم ذوق داره😢🥺🥺 خدا به دلش نگاه بندازه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام  دوستان آمپول و شیافهای انتقال رو تا چه ماهی باید ادامه داد؟؟؟ خسته شدیم دیگه  جا ...

والا منکه تا هجده هفته امپول هر روز داشتم با سه تا شیاف از هجده هفته شده روز دوتا شیاف و امپول هفتگی پورلوتون