2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم،  خیلی خوشحال شدم. دیگه فکر کنم وقتی دو تا مارک مختلف گذاشتی کاملا درست نشون می ده. ...

مرسی عزیزمم انشاالله خودتم مثبتی بیای خوشحالمون کنی راستی بی بی نزاشتی؟ انشالله آزمایشمم خوب باشه چهارشنبه آز دارم میخوام چهارشنبه برم‌ فردا نکنه  بتا پایین باشه و استرس بگیرم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت برم خواهر انشاالله خدا این سری بهم کمک کنه برام بمونه و چهارشنبه آزمم خوب باشه مرسی عزیزم واق ...

ان شاالله میمونه منم سقط داشتم حالتو میفهمم ولی ایندفعه ان شاالله تا اخر برامون خیرو خوشیه سالم بغلشون میکنیم ازمایشتم یه عدد تپله بد به دلت راه نده عزیزم 😍😍🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولدتون مبارک باشه 😍  منم روز تولدم متوجه شدم به دخترم باردارم خیلی حس خوب وشیرینه بهترین هد ...

قربونت برم مرسی اره واقعا بهترین حسه دنیاس بهترین کادو دنیاس خدا خودش کمکم کنه بهترین کادو برام بمونه و ازمایشمم خوب باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مثبته مبااااارکه ،تولدتم مبارکه مادرشدی عزیزم🤍

ممنون عزیزم مرسی

قربونت برم عزیزم عکسشم گذاشتم اگه براتون باز شد ببینید واقعا مثبته نکنه من توهم زدم🥺🤦 من دکترم دکت ...

برای من باز نشد عزیزم ولی مطمئن باش مثبته منم روز ۸ و ۱۰ و ۱۲ بی بی زدم حتی هاله در حد توهمم نزد 

مرسی عزیزمم انشاالله خودتم مثبتی بیای خوشحالمون کنی راستی بی بی نزاشتی؟ انشالله آزمایشمم خوب باشه چه ...

ایشالا بتا هم عالیه. آره دیگه یکدفعه همون چهارشنبه بری خیالت راحتتره. 

من تازه روز هفتم انتقال اولمه. ایندفعه ترشحات قهوه ای دارم از دیروز، خیلی روی مخمه. روزای اولم کلا داشتم. یعنی ایندفعه همه ش در حال لکه بینیم.  تلافی تمام لکه ندیدنهام توی انتقالهای قبلیم دراومده. برای همین شاید روز یازده دوازده بگذارم بی بی چک.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون عزیزم یعنی این خوشحالی رو باور کنم🥺🥺 اخه یکم کمرنگه عین خط اول پررنگ پررنگ نیس امروز تولدمه ...

اااای جاااان. مبااارکه تولدت عزیزم🤩😍😍 ان شاالله یکی دو روز دیگه با یه جواب آزمایش خوب شادیت تکمیل میشه😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم 🌺 والا ادامه داره همچنان . دیگه از لک گذشته 🥴

اشکالی نداره عزیزم بعضی از دوستان چند روز داشتن. ان شالله ک خیره. فقط حتما با دکتر حرف بزن ک پروژسترونت کم نشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من ۲۸ اردیبهشت انتقال اولم بود الان چه جوری حساب کنم میخام بدونم چندهفته شده انتقال اولم سه ر ...

بین انتقالا چقد فاصله میدن دکترا؟

من ابن سینا میرم. منتظرم جواب دومم بیاد. اولی منفی بود دومی منفی بشه باید باز برم برای انتقال بعدی..‌ سه ماه فاصله میندازن یا یک ماه؟

جووووونم😍😍😍 ان شاالله با ی بتای تپل😍🤩🤩🤩 خییلی مبااارکه

قربونت برم عزیزم با دعای خیر شما انشاالله امسال خودتم مامان بشی برام دعا کن همه چی خوب پیش بره آزمایش و سونو .....

مرسی عزیزم انشاالله با دعای خیر شما خواهرایگلم انشاالله بتامم خوب باشه و این سری برام بمونه 

نیکاد جون هزاران بار گوارای وجودت لذت مادر شدن خیلی خیلی مبارکت باشه ان شالله بقیه راه رو هم به سلامتی بگذرونی و معجزه ات رو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم 

تولدتم مبارک بهترین هدیه رو از خدا گرفتی