2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
😍😍مبارکه عزیزم خداروشکر  برای روز ۱۰ و ۱۲ بایدم کمرنگ باشه  نیکاد جان دکتر شما تو   ...

قربونت برم عزیزم عکسشم گذاشتم اگه براتون باز شد ببینید واقعا مثبته نکنه من توهم زدم🥺🤦 من دکترم دکتر شیوا بود ولی درکل تیمی کار میکنن اگر دکتر خودتون نباشه دکتر جایگزین ایشون کارتون رو انجام میدن من خود رویان میرفتم و پرونده داشتم بار سومم بود انتقالم دو مرحله ایی بود درکل من از رویان راضیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولدت مبارک عجب کادو خوبی گرفتی نگران نباش مثبته😘😍😍

قربونت برم خودمم تو شوک هستم هی میگم نکنه اشتباه باشه یا من خوابم🥺🥺ای خدایا خودت کمکم کن دل تو دلم نیس 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مامان شدن و تولدت مبارک عزیزم😍😘 الهی به سلامتی نی نی یا نی نی های نازتو بغل بگیری 🙏

مرسی عزیزم انشاالله با دعای خیر شما خواهرایگلم انشاالله بتامم خوب باشه و این سری برام بمونه 

مبارکه هر دو مثبته🤩 نگران نباش روز ۱۰ و ۱۲ واسه پررنگ شدن زوده

قربونت برم انشاالله که اینجوری حالا چهارشنبه آز دارم خدا کمکم کنه

مبارکت باشه نیکاد عزیزم الهی لحظه لحظه این دوران رو با خوشی بگذرونی     تولدت هم هزاران ...

قربونت برم خواهر انشاالله خدا این سری بهم کمک کنه برام بمونه و چهارشنبه آزمم خوب باشه مرسی عزیزم واقعا بهترین هدیه روز تولدم بود

سلام دوستان من امروز دوتا بی بی چک با مارکای مختلف گذاشتم هردوتاش مثبت بود ولی کم رنگ بود یکیش خودکا ...

جووووونم😍😍😍 ان شاالله با ی بتای تپل😍🤩🤩🤩 خییلی مبااارکه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من جنین ۵روزتو حساب کردم میشی ۵هفته و ۶رور فردا میشی ۶هفته 

مرسی عزیزم 

عصر نوبت دکتر گرفتم دعا کن واسم 

از دیشب پهلو راستم درد می‌کنه از پنج صبح حالت تهوع دارم زیر دلم تیر می‌کشه اینقد فشار روم اومده معده درد وحشتناک هم دارم میترسم باز سنگ کلیه داشته باشم 

هی وای من  چه خوشکله دختر مبارکت باشه چه کادوی قشنگی تو روز تولدت انشالله به سلامتی بغل(شون)کن ...

قربونت برم خواهرم اره واقعا بهترین کادو عمرم بود سلامت باشی انشاالله خودتم مثبتی و میای اینجا خوشحالمون میکنی دلم روشنه برام دعا کن چهارشنبه آزمم خوب باشه

ممنون هرچی سعی میکنم عکسشو بزارم شماهام ببینید نمیشه نمیاد برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره. نه عزی ...

ان شاالله این دفعه ب سلامتی تا آخر🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من سنومم بدم فکر کنم تو دلیت پسره یه حس قلمبه یهو اومد تو دلم گفتم بزار بگم

قربون سونو دادنت برم🤣🤣 خوشم میاد تو همه چی یه سلطانی واسه خودت انشاالله سالم بیاد بغلم هرکدوم خودش صلاح میدونه بهمون بده 

مبارکتون باشه عزیزم. خدا براتون حفظ کنه انشاالله. نه نگران نباش کمرنگ پر رنگش مهم نیست اصلا. ببین من ...

قربونت برم‌ خواهرم انشاالله خدا به دلم رحم کنه این سری برامون بمونه و سالم بغلش بگیرم🥺🥺 اره یادمه شما گفتی الان استرس آز چهارشنبه دارم انشاالله اونم بخیر بگذره

قربونت برم عزیزم عکسشم گذاشتم اگه براتون باز شد ببینید واقعا مثبته نکنه من توهم زدم🥺🤦 من دکترم دکت ...

نیکاد جان روز انتقالم حساب کردی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به به بسلامتی ومبارکی عزیزم گوارای وجودت شیرینی این لحظه 

قربونت برم مرسی برام خیلی دعا کن این سری برام بمونه