2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ممنون عزیزم یعنی این خوشحالی رو باور کنم🥺🥺 اخه یکم کمرنگه عین خط اول پررنگ پررنگ نیس امروز تولدمه ...

مبارکتون باشه عزیزم. خدا براتون حفظ کنه انشاالله. نه نگران نباش کمرنگ پر رنگش مهم نیست اصلا. ببین من همون روز که سرت گیج رفت گفتم مبارکه علامت حاملگیه🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سیکل ؟من الان دهم سیکلم

پری جون تو انتقال دادی ؟ نمی‌دونستم ،انشالله نتیجه خوبی بگیری عزیزم ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من ۲۸ اردیبهشت انتقال اولم بود الان چه جوری حساب کنم میخام بدونم چندهفته شده انتقال اولم سه ر ...

ببین ۴ روز از اردیبهشت دارین و ۱۹ روز از خرداد میشه ۲۳ روز. جنینتونم برای انتقال اول ۳ روزه بوده میشه ۲۶ روز.اگر جنین انتقال دومتم گرفته باشه اون جنینش دو روز سنش بیشتر در عوض اردیبهشت دو روزت کمتره یعنی همین سنه باز حاملگیت.حالا ۲۶ روز را باید با ۱۴ روز جمع کنی که میشه ۴۰روز. یعنی الان شما حداکثر ههفته و ۵ روز  هستی. اگه قلبو خیلی زود تشخیص بدن تو ۶ هفته هست. یعنی حداقل دو روز دیگه باید صبر کنی

پریود شدم عجیب ترین پریود تو عمرمه...

دیروز روز اولم بود یکم درد داشتم بعد ازوم  شد 

رفتم سرویس یه چیزی حالت پوست خیلی نازک دیدم رو نوارم

الانم روز دومم انقد خونریزیم زیاده که حد نداره

بعد معذرت میخوام دفع لخته ام زیاد دارم ، لخته های بزرگ

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان من امروز دوتا بی بی چک با مارکای مختلف گذاشتم هردوتاش مثبت بود ولی کم رنگ بود یکیش خودکا ...

به به بسلامتی ومبارکی عزیزم

گوارای وجودت شیرینی این لحظه 

خدایا شکرت
سلام دوستان من امروز دوتا بی بی چک با مارکای مختلف گذاشتم هردوتاش مثبت بود ولی کم رنگ بود یکیش خودکا ...

سلام عزیزم،  خیلی خوشحال شدم. دیگه فکر کنم وقتی دو تا مارک مختلف گذاشتی کاملا درست نشون می ده. خداروشکر . فردا آزمایش هم می تونی بدی 😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
پریود شدم عجیب ترین پریود تو عمرمه... دیروز روز اولم بود یکم درد داشتم بعد ازوم  شد  رفت ...

عزیزم خیلی متاسفم بابت انتقالت😔

این مدل دفع لخته ها طبیعیه

منم هر باری که منفی شدم لخته های بزرگ دفع داشتم و خیلی دردناک بود

سلام دخترا اميدوارم در بهترين شرايط روحي در راه مادر شدن باشيد راستش من هم يه روزي مثل شما كلي منتظر ...

😍😭😭😭😍😍😍❤️❤️❤️😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله لک لانه گزینی باشه عزیزم😍

فدات عزیزم 🌺 والا ادامه داره همچنان . دیگه از لک گذشته 🥴

نمیدونم چرا اینقد حس خوبی بهت دارم و حس میکنم چقد صبوری انشالا که خدا به دلت نگاه کنه خاهر و بزودی م ...

قربوووونت برم نیاز جون❤️ دقیقا منم این حسو نسبت ب تک تکتون دارم. عاااشق همتونم که مهربون تر از خواهرید😍😘😘 الهی خیییلی زووود روزی برسه ک هیچ کدوم تو تاپیک چشم انتظار نباشیم😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

تولدتون مبارک باشه 😍 

منم روز تولدم متوجه شدم به دخترم باردارم خیلی حس خوب وشیرینه

بهترین هدیه از طرف خدا

انشاءالله بسلامتی بغل بگیری 

خدایا شکرت