2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
بله هزینه ها که نگو کمر شکنن ولی من دکترم تو عکس رنگی جدیدم چیزی دیدن برایه همون گفت باید هیسترو بشی ...

من چند ماه پیش عکس سه بعدی انجام دادم گفت خدا رو شکر پولیپ اینا نداری ،یکی از دوستان اینجا گفت هیسترو انجام بده  شاید چسپندگی داشته باشی و توی سونو نشون نمیده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@poweroflove   سلام مامان جان ‌خوبین؟نی نی ها خوبن🥰 صدای قلب قشنگشون رو شنیدی🥰🥰

سلام خاله سمیه جون

قربونه مهربونیت، به لطف خدای مهربون من نمردم و این لحظه رو تونستم ببینم🥹

خاله جون من یکی ی دونه م و با قلبه کوچیکم همیشه برات دعا می کنم🥰

این لحظه روزیت بشه الهی و بیای از حاله خوشت برامون بگی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سال ۹۹پیورگان ۶تومن شد ،سال ۱۴۰۱ گونال ده یازده تومن عزیزم الان گمونم بیشتر باشه چون هرسال قیمتاشون ...

من پرگووریس گرفتم ۳۳ میلیون 

قبل سال منوپیور داروخانه گفت ۳۰ میلیون که من نگرفتم 

سلام مامان اترین مهربون، منم انتقال منفی داشتم ولی هیچوقت سرم وقرص پردنیزرو برام نذاشتن ایندفعه تو ج ...

سلام عزیز دلم شما خوبی انشاالله این‌بار آخره وخدا به دل وزندگیت ویژه نگاه میکنه

عزیزم از اینکه قند بالا میبره نمیدونم.استرادیول گفتن رو قند یکم تأثیر داره که برای من نداشت.

وقرص پرد.والا من هرباری با اصرار خودم نوشتن دکتر خودم که هنوزم نمیدونه من با دکتر دیگه انتقالم بوده و روزی که شوهرم رفت دارو بنویسه چون خشاب خالی برده بود دکتر با ماماهاش دعوا کرده بود که ماما بهم زنگ زد چه کسی پرد برات روزی دوتا تحویز کرده گفتم نمیدونم نسخه دادم دارو خونه ساید داروخونه اشتباه کرده.گفت حالا طوری نیست بکنش یکی.

ولی بازم دکتر نسخه رو نصف نوشته و داروخانه نصف دوز زده ولی من روزی یکی میخورم.

شنبه برم ببینم چی میگه.پرد 5میلی بنظرم مشکلی نباشه اصرار کن به دکتر.و این فاکتورهای انعقادی وایمنی سر در نمیارم عشقم 

باید روزاول قبل ازدادن پول وبستن قرارداد می گفتی میخوام ببینم ازدورنشونت میدن شمااونومیبینی ولی نمی ...

نمیدونستم. 

عه ماشاالله شما چقد زرنگی👏😀

راستی دونر شما مطلقه بود و اینکه چندمین بار اهداش بود

الهی و ربی من لی غیرک
مرسی عزیزم  میدونی من سه تا سقطم به خاطر تشکیل نشدن قلب و ایست قلبی بود توقف رشد داشتن بعد دکت ...

عزیزم ایمنی بدن تو همون هفته های اول بدن بچه رو دفع میکنه

افت بتا یا منفی یا ببتای پایین

اما رشد بچه وقتی متوقف میشه یعنی خونرسانی پایین

که بیشتریا همین غلظت خونه 

اصلأ به دلت شک ننداز 

خانما اونایی ک سیکلشون با دارو خارجی بوده بیان تقریبی بگن چقدر هزینه شون شده مرسی🤍

من  امپول پرگووریس ۳۰ عدد ۳۳ میلیون گرفتم امروز اولین آمپول رو تزریق کردم 

دعام کن نتیجه عالی بگیرم😍

ذخیره ات خوبه ،انشالله که نتیجه میگیری  من ذخیره ام زیر ۱

والا خودمم فکر میکردم خوبه ولی سه تا دکتر بهم گفتن کمه!! وخب تخمک زیادی ندارم با وجود داروهای خارجی که میگیرم ،ممنونم عزیزم  انشالله التماس دعا😍...انشالله به زودی انتظارشماهم تموم بشه تو همین امسال نی نی دار بشی 🙏🙏🤍

خدایاشکرت🤲🤍
گندمک جان برو مام عزیزم من روزی که اومدم نصر ی چکاب شم ی خانوم 53ساله ی بود که باردار بود گفت 10تا ...

آترین جان مام میگن خیلی شلوغ شده و اینکه چهار پنج 

ماه طول میکشه تا یکی معرفی کنن دوستم یکسال طول 

کشید اخرم یکی رو معرفی کردن کلا ۴ تا تخمک داد 

و یک جنین .هر چند با همون ی جنین باردار شد 

خداروشکر و ی پسری خدا بهش داد 

ممنون عزیزدلم انشاالله از دعای شما خواهر خوبم🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
اترین جون از قبل انتقال پردنی رو شروع کردی؟ شما مشکل ایمنی داری؟

سلام عزیزم نه ندارم دکتر که گفتم گفت احتیاط بهت میدم

یوقت میبینه نهفته س لعنتی

پر از5,6روز قبلش روزی نصف خوردم تا سه روز بعدش روزی یکی و از صبح انتقال روزی دوتا تا آزمایش از فردای 16انتقال روزی یکی میخورم 

حتما عزیزم ان شاالله این پانکچر با کلی جنین های عالی دست پر میای و با اولین انتقال مامان دو قلوهای ن ...

الهی امین دوستم چشمام پراشک شداینطور گفتی یعنی میشه 🥺🥺😘😘🤍 انشالله خدا برای هممون تو همین امسال بهترین رو رقم بزنه😍😍😍🙏🙏🙏

خدایاشکرت🤲🤍