2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام بچه ها من روز  چهاردم انتقالم هستم رفتم بتا دادم ۱/۶۰۰  بنظرتون شنبه برم سونو ساک جنی ...

مبارکت باشه عزیزم 😍😍😍🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم مبارکت باشه گوارای وجودت بتای بالا ۱۵۰۰ ساک رویت میشه 

پروانه عزیزم سلام خوبی

شرمنده روی ماهت یه دو سوال داشتم یکی اینکه شما هم بعد هیسترو احساس گاز تو معده تون داشتین معده م سنگینه 

دوم اینکه من شرمنده یبوست گرفتم شربت منیزیم هیدروکساید خوبه بخورم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مونده بوده چیکار کنه نزدیک روز آزمایش زدم مثلا میخاستم استرس روز آزمایش رو کم کنم😁😁   اگ ...

واقعا این استرسه دهن منو سرویس کرده ولی بازم مهم نیس بزنم تکلیفم مشخص میشه من بار اول روز ۹ زدم مثبت بود باردار بودم و بار دوم باز روز ۹ زدم منفی بود و حتی قبل آزمایش کم کم پریودیم شروع شد که به اصرار همسرم آز دادم منفی بود ختی بتا به یکم نرسیده بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکادجون‌شماببیبی‌چک‌نمیندازی؟

من خونه مامانمم شوهرم برام نمیاره میگه استرس میگری اگه الان داشتم حتما میزدم حیییف ندارم من بار اولم روز ۹ زدم با وجود اینکه جنینام سه روزه بود بی بی مثبت شد بار دومم که منفی شدم باز روز ۹ زدم منفی بود که کم کم ازم خونابه اینا میومد و پریود شدم قبل ازمایش ولی به اصرار همسرم آزمایش دادم که منفی بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بچه ها من روز  چهاردم انتقالم هستم رفتم بتا دادم ۱/۶۰۰  بنظرتون شنبه برم سونو ساک جنی ...

سلام خانومی مبارکا باشه انشاالله سالم بغلش بگیری فک کنم معلوم باشه من خودم بار اول بتام ۱۲۰۰ بود چند روز بعدش رفتم سونو ساک مشخص بود ولی بنظرم به دکتر یا مرکزت بگوو ببین کی باید بری سونو 

سلام دوستان

منم ماهه بعد میرم تخمک کشی

سینال خارجی قیمتش چقدره؟ 

میخوام اگر بتونم اینسری دارو خارجی بگیرم چون ذخیره م خیلی پایینه و اندومتریوز دارم

میخوام تقریبی دستم بیاد دارو خارجی تقریبا چقدر میشه

ممنون میشم راهنمتییم کنید

الان بچه داری  ان شاالله این دفعه مثبته😍

نه عزیزم دور از نی نی شما سقط شد قسمت نبود مرسی انشاالله

سلام دوستان منم ماهه بعد میرم تخمک کشی سینال خارجی قیمتش چقدره؟  میخوام اگر بتونم اینسری دار ...

سلام انشاالله به سلامتی من تو مرکز با خانومی آشنا شدم این سری گونال گرفته بود که همون خارجی سیناله ۱۲ میلیون پول داده بود اینو خودش بهم گفت حالا میخوای خودتم بپرس از داروخانه زنگ بزن چند جا ببین چی میگن

ذخیرم کمه ۱/۲  با پیورگان ۱۲تا تخمک فقط ۵ تاش موند۳روزه ،بقیه به بلاست نرسیدن ،منفی شدم با گو ...

ذخیره ات خوبه ،انشالله که نتیجه میگیری 

من ذخیره ام زیر ۱

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش